ΑΡΗΣ

Προφορική συμφωνία Άρη με Πίτου Γκαρσία

Προφορική συμφωνία Άρη με Πίτου Γκαρσία
Πίτου Γκαρσία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα γραφεία της Π.Α.Ε. Άρης κατευθύνεται ο Πίτου Γκαρσία, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης διάρκειας 1,5 χρόνου.

Οι συζητήσεις του Πίτου Γκαρσία με τους Νίκο Αναστόπουλο και Θόδωρο Καρυπίδη έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε προφορική συμφωνία για συνεργασία 1,5 χρόνου. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2018. Για αυτό και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πηγαίνει στα γραφεία της Π.Α.Ε. για να το υπογράψει.

Ο Πίτου Γκαρσία από τη χθεσινή του άφιξη στη Θεσσαλονίκη και στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" είχε δείξει ότι ήθελε να έχει αίσιο τέλος το φλερτ του με την ΠΑΕ Άρης. " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Και μόνο το ενδιαφέρον που έδειξαν από τον Άρη για μένα, μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Ελπίζω να τα βρούμε", είχε πει στην αρχική του τοποθέτηση .

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και αν ήταν κάτι που ήθελε πολύ είπε: " Στην Ελλάδα; Εννοείται! Είναι κάτι που πάντα περιμένεις και έχεις μέσα στο μυαλό σου. Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση του Άρη ήταν έκπληξη για μένα. Δεν το περίμενα. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν το είχα στο μυαλό μου" .

Για το πρώτο πέρασμα του από τον Άρη είχε δηλώσει: " Έχω περάσει από την ομάδα, αλλά τα πράγματα τότε δεν πήγαν και πολύ καλά. Είχα έρθει χωρίς προετοιμασία, σε μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και πολύ υψηλούς στόχους. Τώρα όμως έχω άλλο μυαλό και περισσότερη εμπειρία. Νομίζω ότι βρίσκομαι σε μία φάση που μπορώ να προσφέρω πολλά πράγματα στην ομάδα" .

Για τον Νίκο Αναστόπουλο υποστήριξε: " Είχαμε συνεργαστεί μαζί στον Ατρόμητο. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και αυτό είναι σημαντικό" .

Για το κατά πόσο ενημερωνόταν σχετικά με την κατάσταση της ομάδας τα τελευταία χρόνια κατέληξε: " Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει Άρης. Πέραν της κατάστασης που βρίσκεται, μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα. Όλοι το ξέρουμε. Όταν έφυγα για την Κορέα, δεν μπορούσα να ακολουθήσω την ομάδα. Δέκα χρόνια στην Ελλάδα όμως, ήταν αρκετά για να μάθω τι σημαίνει Άρης" .

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ