ΑΡΗΣ

Προανήγγειλε επιθετικό ο Τσιώλης

Προανήγγειλε επιθετικό ο Τσιώλης
Τσιώλης INTIME SPORTS

Την απόκτηση ενός επιθετικού μέσα στα επόμενα 24ωρα προανήγγειλε μετά την λήξη του φιλικού με την Αλ Χιλάλ ο τεχνικός του Άρη, Σάκης Τσιώλης.

Σύμφωνα με την δήλωση του Καρδιτσιώτη τεχνικού αυτή ήταν η ενημέρωση που είχε σήμερα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αθανάσιο Αθανασιάδη, χωρίς να αποκλείεται και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι παραδέχθηκε πως έμεινε ικανοποιημένος και πλέον αναμένει τα δύο φιλικά που ακολουθούνε τις επόμενες μέρες στην Ιταλία με τις Λάτσιο και Κάλιαρι.

«Σίγουρα όλοι είδαμε ότι η ομάδα ήταν διαφορετική με περισσότερες ευκαιρίες και απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η ομάδα μπαίνει ωστόσο στην τελική της ευθεία. Μένει να διορθωθούμε σε ταχύτητα και αυτοματισμούς με τον τρόπο που θέλουμε.

Σε ένα φιλικό όπου δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε και τρία δοκάρια μας κάτι που μας δίνει αισιοδοξία αν και το στενάχωρο είναι ότι χάσαμε. Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από πέναλτι και το πρώτο από στημένη φάση από το κόρνερ οπότε μπορούμε να μην δώσουμε τόσο μεγάλη ευθύνη στην άμυνα. Με αυτά τα παιδιά όμως δουλεύουμε»
, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τσιώλη για να αποκαλύψει αμέσως μετά.

«Μιλώντας και με τον πρόεδρο αναμένεται μέχρι να πάμε στην Ιταλία η απόκτηση ενός επιθετικού αλλά και ενός κεντρικού αμυντικού», για να ξεκαθαρίσει: «Να έρθει ένας καλός ποδοσφαιριστής είναι καλοδεχούμενος αρκεί να έχουνε κάνει προετοιμασία γιατί θέλουμε να μας βοηθήσουνε άμεσα. Περιμένουμε στην Ιταλία τους Καστίγιο και Γιαννίτση και να μπούμε στην τελική ευθεία σε δύο φιλικά όπου θα δούμε την ομάδα του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του ο εκ των τερματοφυλάκων του Άρη, Μάρκος Βελλίδης, δήλωσε: «Νομίζω πως η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο με αυτά τα διαστήματα να ανεβαίνουνε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, η μπάλα όμως δεν μας έκανε το χατίρι και δεχθήκαμε γκολ.

Πρέπει ωστόσο να δημιουργήσουμε χαρακτήρα ώστε και αυτή η ήττα να μας πειράζει. Με το Παραλίμνι σχεδόν δεν κάναμε ευκαιρίες. Πάντα υπάρχουν τέτοιες στιγμές από την κόπωση και θα πρέπει να κάνουμε ότι μας ζητήσει ο προπονητής μας. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα στα δύο φιλικά στην Ιταλία, να τα δούμε σοβαρά και να δείξουμε τον καλό Άρη»

Κι όσο για τον Ρικάρντο Φατί σημείωσε : «Παίξαμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με μία καλή ομάδα μετά από δέκα μέρες σκληρής προετοιμασίας. Δεν έχουμε βρει ακόμη τα πατήματά μας αλλά θα το πετύχουμε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε φάσεις όπως σε αυτές που δεχθήκαμε τα γκολ".

Για το τελικό σκορ σχολίασε: «Το τελικό σκορ είναι άδικο αφού είχαμε τρία δοκάρια και ένα τετ α τετ. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αφού είναι ένα φιλικό προετοιμασίας ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Κόντρα στο Παραλίμνι δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι χωρίς να θέλω να ψάξω για δικαιολογίες αν και ο αντίπαλός μας ήταν σκληρός. Ίσως να έφταιγε ότι είχαμε ένα ευχάριστο απόγευμα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Συζητήσαμε τα λάθη μας με τον προπονητή μας και εμφανιστήκαμε καλύτερα σήμερα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ