ΑΡΗΣ

Πριμ ο Καρυπίδης μετά το διπλό του Άρη

Πριμ ο Καρυπίδης μετά το διπλό του Άρη
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι στο "Ανθή Καραγιάννη" μεταξύ της Καβάλας και του Άρη μπορεί να είχε νικήτρια την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά είχε εξίσου ενδιαφέρον τρίτο ημίχρονο.

Ο Άρης μπορεί να έφυγε με τη νίκη από το "Ανθή Καραγιάννη" επικρατώντας της Καβάλας με 2-1, ωστόσο υπήρξε εξίσου ενδιαφέρον τρίτο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε κατάθεση ένστασης ενώ ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης σε ανακοίνωση πρίμ. Η ομάδα της Καβάλας κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών του Άρη που όμως δεν αγωνίστηκαν, αλλά ήταν στο φύλλο αγώνα.

Μία ένσταση που αφορούσε για τους Σιδεράκη και Κυβελίδη γιατί όπως υποστηρίζουν στην Καβάλα τα δελτία τους είναι άκυρα, επειδή ο Τάσος Οικονόμου δεν έχει δικαίωμα υπογραφής των δελτίων. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι την ευθύνη για την έκδοση των δελτίων έχει η ΕΠΟ, η οποία τα εξέδωσε κανονικά. Κι όσο για τον Τάσο Οικονόμου αν και η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης έχει διακοπεί, έχει χορηγηθεί δικαίωμα προσωρινής υπογραφής στον νυν πρόεδρο.

Κι όσο για τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού στο "Ανθή Καραγιάννη" και την κατάκτηση της νίκης βρέθηκε από την κερκίδα στα αποδυτήρια της ομάδας. Εκεί μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το πρώτο εκτός έδρας διπλό, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας, και τους ανακοίνωσε και έξτρα πριμ 10.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ