ΑΡΗΣ

Πουλίδο: "Θέλουμε καλύτερη διαιτησία"

Πουλίδο: "Θέλουμε καλύτερη διαιτησία"
INTIME SPORTS

Ο Ρούμπεν Πουλίδο μετά την ήττα του Άρη από τον ΟΦΗ στις δηλώσεις του τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν καλύτερη διαιτησία.

Καλύτερη διαιτησία επιθυμούν οι ποδοσφαιριστές του Άρη όπως αυτό εκφράστηκε δια στόματος του Ρούμπεν Πουλίδο μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στις δηλώσεις του Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

" Δεν είμαστε ανόητοι" και " Δεν είμαστε τυφλοί", υποστήριξε μεταξύ άλλων, ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε πως ο Άρης θα έπρεπε να είχε σκοράρει στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

" Γνωρίζαμε ότι τα πράγματα από την αρχή της χρονιάς θα είναι δύσκολα. Έχουμε μια νεαρή ομάδα, αλλά δεν είμαστε ανόητοι. Είμαστε νέοι, αλλά βλέπουμε ότι υπάρχουν και παράγοντες όπως η διαιτησία που μας έχουν επηρεάσει πολύ.

Δεν είμαστε τυφλοί, βλέπουμε τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά όλοι όσοι βλέπουν τα παιχνίδια μας. Είμαστε νέοι, αλλά δεν είμαστε ανόητοι και θέλουμε καλύτερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, αλλά δε θα επιτρέψουμε σε εξωτερικούς παράγοντες να συνεχίσουν να μας συμπεριφέρονται έτσι.

Μπορεί να γίνομαι κουραστικός, αλλά θα ξαναπώ ότι μπορεί να είμαστε νεαρή ομάδα, αλλά ας μη μας περνούν για ανόητους. Δεν επιτρέπεται να μας στερούν βαθμούς που για εμάς είναι σημαντικοί", τόνισε αρχικά ο Πουλίδο.

Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είπε: " Η ομάδα μπήκε καλά και στα πρώτα λεπτά ήμασταν ανώτεροι. Εκεί έπρεπε να σκοράρουμε, αλλά δεν το καταφέραμε.

Όταν μια ομάδα με τη δική μας απειρία δεν φέρνει τον αγώνα στα μέτρα της, τότε είναι επόμενο ότι στη συνέχεια θα υποφέρει. Αυτό που μας λείπει είναι η εμπειρία και η ικανότητα να τελειώνουμε τα παιχνίδια όταν πρέπει. Η αίσθηση που μου μένει είναι ότι δεν ήμασταν τόσο κακοί.

Βγήκαμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ως το 25’ είχαμε τέσσερις τελικές προσπάθειες για γκολ και ένα δοκάρι. Εκεί αν το προσέξατε, άρχισαν οι αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του ΟΦΗ προς την ομάδα τους, άρα εμείς κάναμε καλά τα πράγματα".

Κι όσο για τον τραυματισμό του δήλωσε: " Η ενόχληση είναι πιο έντονη, γι' αυτό και ζήτησα την αλλαγή. Έπαιξα με ένεση και προσπάθησα για το καλύτερο, αλλά αυτό το αφήνω πίσω. Μέχρι την Τετάρτη το αργότερο θέλω να επιστρέψω στις προπονήσεις γιατί την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι".

Σε αντίθεση με τον Πουλίδο ο Δημήτρης Σουνάς στάθηκε στις δηλώσεις του στην εμφάνιση του Άρη λέγοντας: " Δεν κάναμε καθόλου καλή εμφάνιση παρά το γεγονός ότι μπήκαμε δυναμικά και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, κάτι που θα μας βοηθούσε πολύ και ψυχολογικά.

Χάσαμε τη συγκέντρωση μας σε μια φάση, δεχτήκαμε το γκολ και στη συνέχεια η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Δε μας πήρε «από κάτω» το 1-0. Μπήκαμε αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Κι όσο για τη συνέχεια και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ ο 18χρονος μέσος υπογράμμισε: " Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε από τις προπονήσεις και να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το κοιτάξουμε διαφορετικά. Δεν είναι ορόσημο το παιχνίδι με την ΑΕΚ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ