ΑΡΗΣ

Πέρασε κι από τη Χαλάστρα ο Άρης, 3-0 τον Καμπανιακό

Πέρασε κι από τη Χαλάστρα ο Άρης, 3-0 τον Καμπανιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης πέρασε από τη Χαλάστρα επικρατώντας με 3-0 του Καμπανιακού, χάρη στα γκολ των Εν'Λουντουλού, Καπνίδη και Ντούνη, φθάνοντας στην 25η φετινή του νίκη.

Μπορεί να εξασφάλισε από την προηγούμενη αγωνιστική τη μαθηματική άνοδο στη Football League, ωστόσο θα παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρός και στη συνέχεια. Το έκανε και στη Χαλάστρα, με αντίπαλο τον Καμπανιακό, τον οποίον νίκησε με 3-0.

Στο 34ο λεπτό, ο Εν'Λουντουλού άνοιξε το σκορ για τον Άρη μετά από εξαιρετική πάσα του Κυβελίδη κι ενώ είχε προηγηθεί τέσσερα λεπτά νωρίτερα η ευκαιρία του δευτέρου να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού.

Οι "κίτρινοι" πήγαν με προβάδισμα δύο γκολ στα αποδυτήρια, όταν στο 42' ο Καπνίδης με ωραίο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, έκανε το 0-2.

Το τελικό 0-3 του Άρη στη Χαλάστρα, επί του Καμπανιακού, διαμορφώθηκε στο 78ο λεπτό με το ωραίο πλασέ του Μάρκου Ντούνη.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ): Κηπουρός, Σταυρόπουλος, Γαβανάς (46΄Παπάζης), Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλλιος (67΄Λορέντσο), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς (46΄Χρήστου), Προβατίδης

ΑΡΗΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Μελισσάς, Σαμαράς, Καζναφέρης, Καλογέρης, Ν’ Λουντούλου (46΄Ντούνης), Καπνίδης, Τάτος (81΄Κωνσταντινίδης), Κυβελιδης (79΄Πόι)

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ