ΑΡΗΣ

Παρελθόν ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Παρελθόν ο Γιάννης Παπαδόπουλος
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ΠΑΕ Άρης καθώς έλυσε το συμβόλαιό του και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Κρακοβία της Πολωνίας.

Παρελθόν από την ΠΑΕ Άρης αποτελεί ο Γιάννης Παπαδόπουλος καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με επόμενο σταθμό της καριέρας του την πολωνική Κρακοβία.

Παρακολουθήστε την 27η εκπομπή Super BALL την Κυριακή 2 Μαρτίου με ρεπορτάζ, σχόλια, δηλώσεις και ανάλυση από το ντέρμπι των "αιωνίων" στο "Γ. Καραΐσκάκης". Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης. Pre-game στις 18:30 και post-game στις 21:30.

Εκεί ο διεθνής μέσος θα έχει την ευκαιρία να βρει για συμπαίκτη του έναν πρώην ποδοσφαιριστή της φετινής Super League που είναι ο Κροάτης πρώην κεντρικός αμυντικός του Πανθρακικού Τόμισλαβ Μίκουλιτς.

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον 24χρονο μέσο για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Ο Παπαδόπουλος είχε ενημερώσει τον προπονητή του Σούλη Παπαδόπουλο και τη διοίκηση της ΠΑΕ ότι είχε πρόταση από προχθές Παρασκευή και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήταν στην αποστολή του χθεσινού παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 47χρονος τεχνικός προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά η πρόταση ήταν αρκετά καλή για τον Παπαδόπουλο, το συμβόλαιό του το είχε λύσει από την Παρασκευή το βράδυ και απλά οι ανακοινώσεις μετατέθηκαν για σήμερα λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ