ΑΡΗΣ

Παπαδόπουλος: "Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι"

Παπαδόπουλος: "Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι"
Σούλης Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη που κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία και ευχήθηκε να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη που κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία και ευχήθηκε να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος:

" Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήμασταν αυτές τις μέρες μαζί και τα έξι παιχνίδια που δώσαμε. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία. Δεν πρέπει όμως να πανηγυρίζει για τη σωτηρία του.

Αυτή να είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτό. Είναι μια ομάδα που συγκαταλέγεται μέσα στις μεγαλύτερες της Ελλάδας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ήταν συνέχεια ήταν δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να παίξουμε για δύο αποτελέσματα. Αγωνιστικά ήμασταν πιο καλοί από τον αντίπαλο.

Μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στο μισό γήπεδο με αντεπιθέσεις. Δεν της δώσαμε χώρο και με μια καλύτερη πάσα στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω".

Για το μέλλον του στον πάγκο του Άρη με αφορμή και την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας Ξάνθης-Ουζουνίδη τόνισε: " Δεν είναι δουλειά μου να το σχολιάσω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλαμε πρώτα να σώσουμε αγωνιστικά την ομάδα και το καταφέραμε. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν με ενδιαφέρει αυτό. Είναι νωρίς".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ