ΑΡΗΣ

Παπαδόπουλος: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο"

Παπαδόπουλος: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο Άρης ήταν άτυχος κόντρα στον ΠΑΣ έχοντας και τρία δοκάρια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον τεχνικό των "κιτρίνων" Σούλη Παπαδόπουλο

Ο Άρης ήταν άτυχος κόντρα στον ΠΑΣ έχοντας και τρία δοκάρια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον τεχνικό των "κιτρίνων" Σούλη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

" Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε. Στεναχωρήσαμε και τον κόσμο μας. Θέλαμε μια εκτός έδρας νίκη για να δώσουμε συνέχεια στη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά ήμασταν άτυχοι στο δοκάρι του Αγκάνθο στο φάουλ και εκεί που ελέγχαμε τον αγώνα, έγινε ένα λάθος μακριά από την εστία μας και από το πουθενά ο ΠΑΣ πήρε το προβάδισμα.

Μετά ξέραμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Συνεχίσαμε να το πιστεύουμε, είπαμε να είμαστε ήρεμοι. Σταθήκαμε ξανά άτυχοι στο δεύτερο δοκάρι του Αγκάνθο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος είπαμε να μπούμε όπως στην αρχή, να ισοφαρίσουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΣ σημείωσε το 2-0, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά η μπάλα πάλι δε μας έκανε το χατίρι. Στο τρίτο δοκάρι τελείωσαν όλα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να κρατήσουμε τον Άρη στην κατηγορία".

Σε ερώτηση για την ανατροπή του Γιαννιώτα στην περιοχή του ΠΑΣ στο 63' απάντησε: " Ο Γιαννιώτας λέει ότι του έβαλε το πόδι, εγώ ήμουν μακριά. Να μη σταθούμε σ' αυτή τη φάση. Φάνηκε ότι δεν είμαστε στη μέρα μας. Αν δείτε, και στα τρία δοκάρια η μπάλα πάει προς τα έξω, αντί προς τα μέσα. Νομίζω ότι και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε είναι ανεπίτρεπτα για ομάδες που έχουν στόχο σαν τον δικό μας. Αν δε θέλει η μπάλα… Και εμείς όμως έπρεπε να είμαστε αποφασιστικοί, να μην επιτρέψουμε τέτοιες φάσεις".

Κι όσο για τη συνέχεια υποστήριξε: " Εμείς πρέπει να κοιτάμε τα δικά μας αποτελέσματα, αν και εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να κοιτάμε και τους άλλους. Να σταματήσουμε τις υποσχέσεις. Να σταματήσουμε να μιλάμε. Στα λόγια δεν κάνεις τίποτα. Πράξεις χρειάζονται".

Καζναφέρης: "Τα έχουμε δει όλα"

Την αποφασιστικότητα που υπάρχει στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Άρη για την επίτευξη της παραμονής στην Super League εξέφρασε ο Κώστας Καζναφέρης.

Ακόμη μίλησε για ατυχία αφού η μπάλα δεν έκανε το χατίρι σε κάποια από τις τρεις φάσεις που βρήκε το δοκάρι της εστίας της ομάδας της Ηπείρου ενώ ο Δημήτρης Σουνάς υποστήριξε ότι το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό αν γινόταν το 0-1 στο πρώτο δοκάρι του Αγκάνθο.

" Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι είχαμε τρία δοκάρια. Νιώθουμε λίγο άτυχοι αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Δεχτήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Θα σταθώ στην ατυχία. Η ομάδα μπήκε δυνατά, έπαιξε καλά αλλά ήμασταν άτυχοι, δυστυχώς", είπε αρχικά ο Καζναφέρης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μάχη της παραμονής λέγοντας: " Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολη χρονιά, τα έχουμε δει όλα φέτος, ήρθαμε εδώ για βαθμό ή για βαθμούς αλλά αυτό δεν έγινε. Είμαστε αποφασισμένοι να σώσουμε την ομάδα, ότι κι αν γίνει και θα υπάρξει περίπτωση να νικήσουμε και την ατυχία μας".

Κι όσο για τον Δημήτρη Σουνά υποστήριξε για την εξέλιξη του παιχνιδιού ότι: " Μπήκαμε δυνατά, είχαμε την ευκαιρία με τον Αγκάνθο να κάνουμε το 0-1, αν έμπαινε εκεί το γκολ θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδια. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Μετά το Λεβαδειακό είχαμε καλή ψυχολογία αλλά τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα δουλέψουμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα και λόγω της διακοπής θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε με τον προπονητή μας.

Σήμερα ο κόσμος ήταν μαζί μας στο πλευρό μας, μακάρι να συνεχίζει να μας στηρίζει ο κόσμος και εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα και να την κρατήσουμε στην κατηγορία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ