ΑΡΗΣ

Παντελίδης: "Χτίζουμε μια ομάδα με χαρακτήρα"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Padelidis, Aris (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΟΦΗ υποστήριξε πως η ομάδα του βιαζόταν να κερδίσει αλλά τελικά έδειξε χαρακτήρα και με ηρεμία έφτασε στη νίκη.

Ο Άρης κέρδισε τον ΟΦΗ με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ και έκανε ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου καθώς πλέον έχει αποσπαστεί αρκετά από τις ομάδες που τον ακολουθούν ενώ πλέον έβαλε πλώρη και για ψηλότερα.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Σάββας Παντελίδης υποστήριξε πως η ομάδα του κόντρα στον ΟΦΗ βιαζόταν να κερδίσει ενώ εν συνεχεία στάθηκε στο χαρακτήρα και την ηρεμία που έδειξε η ομάδα του.

«Πετύχαμε μία σημαντική, αλλά δύσκολη νίκη. Δύσκολη γιατί η ομάδα λες και βιαζόταν να κερδίσει. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία νευρικότητα που δεν δικαιολογείται και μετά το γκολ, έγινε ακόμα χειρότερη. Ασφαλώς ήταν αντίθετη στην ροή του αγώνα το γκολ του ΟΦΗ, αλλά πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Ομάδα σαν την δική μας χτίζεται, αλλά χτίζεται με χαρακτήρα.

Στο δεύτερο ήμασταν ήρεμοι. Αυτό μας οδήγησε στη νίκη. Θα κρατήσουμε την αντίδραση, αυτό που σου έδειχνε πως ότι και να γίνει θα γυρίσει το ματς. Πρέπει να αποβάλλουμε την νευρικότητα, το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο ματς. Πετύχαμε μία δύσκολη νίκη, αλλά δεν πετύχαμε ακόμα τίποτα».

Για την πίστη του κόσμου στην ανατροπή είπε:
«Ήταν κάτι που το εισπράξαμε όλοι. Στο ημίχρονο, το πιο σημαντικό που είπαμε, είναι πως μπορούμε να το κερδίσουμε. Αλλά ακόμα και να μην το κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να φτάσουμε με φυσιολογικές συνθήκες στην εστία του αντιπάλου. Όσο περνούσε το ματς, κουράζαμε τον ΟΦΗ».

Για την φάση του πέναλτι, αν έδωσε εντολή σε κάποιον να το εκτελέσει είπε:
«Θα το μάθει πρώτα ηοικογένεια στα αποδυτήριακαι μετά έξω…».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ