ΑΡΗΣ

Παναθηναϊκός - Άρης: Με τρεις παίκτες στον πάγκο οι "κίτρινοι"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ  / MEGAPRESS)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ / MEGAPRESS) EUROKINISSI SPORTS

O Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον Μίχαελ Ένινγκ να έχει στον πάγκο μόλις τρεις παίκτες, αφού τελευταία στιγμή αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενώ αποχώρησαν μέσα στην εβδομάδα έξι ποδοσφαιριστές.

Με μόλις 14 ποδοσφαιριστές αποστολή κατέβηκε ο Άρης στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια και αποχώρησαν οι Ιντέγε, Τσιλιγγίρης, Λάρσον, Ντιγκινί, Μπα, Τόνσο, Βέλεθ, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης πήρε μεταγραφή με την Αλ Αΐν. Επίσης, τιμωρημένος είναι ο Γιώργος Δεληζήσης, τραυματίας ο Ούγκο Σόουζα, ενώ τελευταία στιγμή αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και βγήκε νοκ άουτ.

Αποτέλεσμα, ο Μίχαελ Ένινγκ να έχει στον πάγκο τον τερματοφύλακα, Χούλιαν Κουέστα και τους Διαμαντόπουλο και Τσαγκαλίδη. Θυμίζουμε πως εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των συνεχόμενων αγώνων, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει μέχρι πέντε αλλαγές στο ματς. Βέβαια, στην περίπτωση του Άρη όπως είναι εμφανές δεν θα χρειαστούν απόψε.

Η ενδεκάδα του Άρη αποτελείται από τους: Έμαν, Ρόουζ, Μπαγκαλιάνη, Κορχούτ, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Ντουάρτε, Μπακουτσή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ