ΑΡΗΣ

Παίρνει Σιδεράκη ο Άρης

Παίρνει Σιδεράκη ο Άρης
Σιδεράκης INTIME SPORTS

Κοντά σε ακόμη μία μεταγραφή βρίσκεται ο Άρης καθώς απομένει το "ΟΚ" της ΑΕΛ Καλλονής για την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη. Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για το αυριανό φιλικό με τον Αχιλλέα Καισάρειας.

Ο Άρης βρίσκεται κοντά σε ακόμη μία μεταγραφή καθώς απομένει το "οκ" της ΑΕΛ Καλλονής για την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη.Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Μυτιλήνης ο οποίος το Σάββατο το απόγευμα θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για το τυπικό της μέρος.

Το μόνο που απομένει είναι το τελικό «οκ» της Καλλονής, κάτι που χειρίζεται ο Θόδωρος Καρυπίδης, που βρίσκεται σε επαφή με τους διοικούντες της ΑΕΛ Καλλονής.

Πλέον σειρά παίρνει το θέμα της απόκτησης και ενός ακόμη επιθετικού όπως επιθυμεί ο Νίκος Αναστόπουλος με τον Λεωνίδα Κυβελίδη να φαντάζει η πρώτη επιλογή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Μία προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει του φιλικού παιχνιδιού του Σαββάτου στις 16:00 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου όπως έχει ανακοινωθεί, η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Από τη προπόνηση της Παρασκευής απουσίαζε ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος μετέβη στην Αθήνα για μια προσωπική του υπόθεση.

Μετά την ολοκλήρωσή της ο Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Τζινάρ, Μπαϊμάκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Ντόγος, Μελισσάς, Παυλίδης και Λιόνης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ