ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για 3-5 αλλαγές ο Ερέρα στον Άρη ενόψει ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
Άρης EUROKINISSI

Ο Πάκο Ερέρα σκέφτεται να πραγματοποιήσει τρεις με πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα του Άρη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (26/9, 19.00), συγκριτικά με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι πιθανοί έντεκα του Ισπανού τεχνικού.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Τετάρτη (26/9, 19.00) τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Κίτρινοι, που προέρχονται από ήττα (1-0) στη Super League από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλουν να κοντράρουν στα ίσια τον Δικέφαλο και να αποδείξουν ότι έχουν επιστρέψει στην ελίτ.

Ο προπονητής τους, Πάκο Ερέρα, προτίθεται να κάνει τρεις με πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας, συγκριτικά με την προ ημερών αναμέτρηση κόντρα στους Ηπειρώτες, στους Ζωσιμάδες. Το πιθανότερο είναι να παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ ο Ισπανός Κουέστα.

Ο βασικός δεξιός μπακ Τζανακάκης έμεινε εκτός αποστολής και τη θέση του είναι πιθανό να πάρει ο Κωνσταντινίδης, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ. Εκτός έμεινε και ο βασικός στόπερ Δεληζήσης και πολύ πιθανό είναι το ντεμπούτο του διεθνούς Αλβανού Μέργκιμ Μάβραι, που μπήκε στην αποστολή.

Παρτενέρ του στο κέντρο των μετόπισθεν θα είναι ο Ούγκο Σόουζα, ο Πορτογάλος που πέρυσι ήταν ο βασικός στόπερ πλάι στον Δεληζήση. Αναφορικά με το αριστερό άκρο της άμυνας, θα χρησιμοποιηθεί είτε ο Κολάσο είτε ο Μενέντεθ. Για πρώτη φορά βασικός ενδέχεται να είναι ο Σιώπης, που θα έχει στο πλευρό του τον Μπάσα στις θέσεις των αμυντικών χαφ.

Η μεσοεπιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Ντιγκινί (αριστερά), Μπρούνο Γκάμα (μέση) και Ματέο Γκαρσία, ενώ στην κορυφή θα χρησιμοποιηθεί κατά τα φαινόμενα ο Χαμζά Γιουνές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Μάβραϊ ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ