ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Άρης: "Προστατεύουμε και στηρίζουμε την ομάδα"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η διοίκηση του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ απευθυνόμενη στον κόσμο της και ζητώντας να δείξει κόσμια συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου.

Στον Άρη έχουν μπει ήδη στους ρυθμούς του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και ένας πρωτεύον στόχος της διοίκησης της ομάδας είναι να μην συμβεί το παραμικρό που θα θέσει σε κίνδυνο το σύλλογο με ενδεχόμενη τιμωρία του.

Για αυτό και στη διάρκεια της Τρίτης η διοίκηση του Άρη έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να προστατεύσει και να στηρίξει την ομάδα και να δείξει κόσμια συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου καθώς και ο περιβάλλον χώρος αποτελεί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ευθύνη της ΠΑΕ.

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος ώστε να προσεχθεί το ενδεχόμενο προβοκάτσιας και ο καθένας να είναι έτοιμος να ελέγξει και τον διπλανό του. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετράμε αντίστροφα. Την Κυριακή έχουμε ντέρμπι. Και η... υποχρέωση όλων μας είναι διπλή:

Αφενός, να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη.

Αφετέρου, να προστατέψουμε το «σπίτι» μας. Με κάθε τρόπο...

Την ερχόμενη Κυριακή θα «μπούμε» ξανά σε όλα τα ελληνικά σπίτια -μέσω της ΕΡΤ- και είναι μια ακόμη ευκαιρία να παραδώσουμε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς. Να δείξουμε ξανά σε όλη την Ελλάδα τι πρεσβεύει ο ΑΡΗΣ της «νέας εποχής».

Την Κυριακή γεμίζουμε το Κλεάνθης Βικελίδης και καταθέτουμε τη φωνή μας στις κερκίδες. Με τη φωνή μας και τον παλμό μας θα σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές μας στη νίκη.

Χωρίς ακρότητες, χωρίς να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα, που ενδεχομένως προκαλέσει πειθαρχικές κυρώσεις στην ομάδα μας.

Δεν πρέπει επ’ ουδενί να θέσουμε σε κίνδυνο την έδρα μας.

Την Κυριακή ο καθένας οφείλει να έχει το νου του ΚΑΙ στον διπλανό του. Να αποτρέψει τον οποιονδήποτε σκεφτεί να βλάψει την ομάδα. Να είμαστε υποψιασμένοι όλοι και για τυχόν προβοκάτσια. Απαιτείται επαγρύπνηση και μεγάλη προσοχή από όλους.

Δεν απαντούμε σε τυχόν προκλήσεις, δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους. ΔΕΝ ανάβουμε πυρσούς και καπνογόνα, ΔΕΝ χρησιμοποιούμε κροτίδες και ΔΕΝ ρίχνουμε το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο!

Εξίσου μεγάλη (και μεγαλύτερη) προσοχή, απαιτείται από τους φιλάθλους μας και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.

Η επιβολή αυστηρών ποινών για συμβάντα στον.... «περιβάλλοντα χώρο» είναι ακόμη νωπή και πρέπει να μας συνετίσει όλους.

Είναι καθήκον μας την Κυριακή να περιφρουρήσουμε το «σπίτι» μας, διασφαλίζοντας ότι θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τα επόμενα ντέρμπι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ