ΑΡΗΣ

Οι 31 παίκτες του Άρη που πάνε Νάουσα

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017 - 2018 (MOTION TEAM)
Μαραγκός, Άρης MOTIONTEAM

Με παρόντα όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα η αποστολή του Άρη για τα 3-5 Πηγάδια, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Δείτε τους 31 παίκτες που πήρε μαζί του ο Δημήτρης Σπανός.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (30/7), που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 31/7) για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια Νάουσας, όπου μέχρι τις 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αυτή συγκροτείται από 31 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Μαντζάρης, Βαλεριάνος, Τσουμάνης, Ούγκο Σόουζα, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ντάρσι Νέτο, Nίκιτς, Μουμίν, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Ανάκογλου, Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Πασάς, Κάσσος, Ντούνης, Ντάγκρας, Στεφάνοβιτς, Λώττας, Διαμαντόπουλος, Καπνίδης, Γιόνε Πίντο και οι νεαροί Αρβανίτης, Σωτηριάδης, Κλιγγόπουλος, Καλούδης.

Με άλλα λόγια, το παρών δίνουν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, δηλαδή οι Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μαραγκός, Νίκιτς, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς, Κάσσος, Ντάγκρας, Στεφάνοβιτς, Λώττας Διαμαντόπουλος και Γιόνε Πίντο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ