ΑΡΗΣ

Ο Βουτσιάς στον Άρη

Ο Βουτσιάς στον Άρη
Βουτσιάς, Άρης

Στην απόκτηση του 25χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού Πασχάλη Βουτσιά προχώρησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. "Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει" ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Άρης απέκτησε έναν ακόμα παίκτη στην προσπάθεια να κατακτηθεί η άνοδος στη Football League. Οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν τον Πασχάλη Βουτσιά, που υπέγραψε την Δευτέρα (2/11) το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση: " Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Πασχάλη Βουτσιά. Ο 25χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1990) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ.

Ο Πασχάλης Βουτσιάς, που θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ηρακλή. Επόμενος σταθμός ήταν ο Πανσερραϊκός, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Παίδων (U-18) και των Νέων (U-19)".

«Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει…»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Πασχάλης Βουτσιάς, δήλωσε στο www.arisfc.gr: «Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει και είναι πρόκληση, αλλά και τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει τη φανέλα της. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ