ΑΡΗΣ

Ο Σαββίδης στον Άρη, τέλος ο Κολάσο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Άρης. Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν τον 24χρονο μέσο, Κυριάκο Σαββίδη αλλά και τους Λάρσον και Ρόσε. Επίσης ο Άρης γνωστοποίησε και τη λύση της συνεργασίας με τον Νικολάς Κολάσο.

"Νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας", δήλωσε ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Σαββίδη. O 23χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1995 στη Θεσσαλονίκη), που αγωνίζονταν στον Πανιώνιο, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Κυριάκος Σαββίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ: «Νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΑΡΗ και όλοι μαζί να δώσουμε χαρές στον κόσμο»".

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΡΣΟΝ, ΡΟΣΕ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Daniel Larsson και Lindsay Rose.

O 31χρονος διεθνής Σουηδός επιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1987 στη σουηδική πόλη Gothenburg.

Ο Daniel Larsson ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από τη BK Hacken. Επόμενοι σταθμοί ήταν η σουηδική Malmo FF (2009-2013), οι ισπανικές Real Valladolid (2013-2014) και Granada CF (2014-2015), ενώ ακολούθησαν οι τούρκικες Gaziantepspor (2015-2016) και Akhisar Belediyespor, στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.

Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17 και U-19 της Σουηδίας, ενώ μετράει και 5 συμμετοχές στην εθνική ομάδα.

O 26χρονος διεθνής Γάλλος αμυντικός (με καταγωγή από τoν Μαυρίκιο), που παραχωρήθηκε στην ομάδα μας με υποσχετική από την FC Lorient μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1992 στη γαλλική πόλη Rennes.

Ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από τη Laval το 2010. Επόμενοι σταθμοί ήταν οι γαλλικές Valenciennes (2013-2014), Lyon (2014-2016), Bastia (2017) και FC Lorient.

O Lindsay Rose είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17 του Μαυρίκιου και U-18, U-19, U-20 και U-21 της Γαλλίας, ενώ από πέρυσι αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής ομάδας του Μαυρίκιου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΛΑΣΟ

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νικολάς Κολάσο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ