Ο Κουλουχέρης ζητάει αφαίρεση βαθμών

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας αφαίρεση βαθμών της ΠΑΕ Άρης.

Ο νέος πονοκέφαλος της ΠΑΕ Άρης ακούει στο όνομα του Ευθύμη Κουλουχέρη που προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας αφαίρεση βαθμών της.

Η προσφυγή του νυν κεντρικού αμυντικού του Πανιωνίου είναι να εκδικαστεί την προσεχή Τρίτη (28/08) με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση διακανονισμού.

Υπενθυμίζεται πως ο Κουλουχέρης είχε καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης τον περασμένο Δεκέμβριο την οποία είχε κερδίσει με αποτέλεσμα να του επιδικαστεί ένα ποσό περίπου 300.000 ευρώ.

Με απόφαση δε του διαιτητικού δικαστηρίου τον περασμένο Απρίλιο ο Άρης είναι υποχρεωμένος να του καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 26.000 ευρώ.

Όσο για την νέα κίνηση του Κουλουχέρη να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας αφαίρεση βαθμών της ΠΑΕ Άρης, σε περίπτωση τελεσίδικης απόφασης, είχε να κάνει με το ότι δεν του καταβλήθηκαν οι τρεις τελευταίες δόσεις (Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΗΣ | ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ψυχογιός έρχεται, Κατίδης φεύγει

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το τελευταίο τέλος του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ