Ο Άρης προσπαθεί να φέρει ξανά την Μπόκα Τζούνιορς στην Ελλάδα!

Ο Αρης προσπαθεί να ξαναφέρει την Μπόκα Τζούνιορς στην Ελλάδα στις 27 Σεπτεμβρίου για φιλικό αγώνα, ώστε να ξαναζήσει το "Κλεάνθης Βικελίδης" τις στιγμές του 2009.

Ενα σπουδαίο φιλικό που θα αναβιώσει τις ιστορικές στιγμές του 2009, προσπαθεί να κλείσει ο Αρης. Οι "κίτρινοι" έχουν προτείνει στη Μπόκα Τζούνιορς να έρθει στη Θεσσαλονίκη στις 27 Σεπτεμβρίου και ελπίζουν ότι θα εισπράξουν θετική απάντηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, άλλωστε, ότι οι Αργεντινοί βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν πάλι στην Ελλάδα και απομένει να δευθετηθεί το θέμα των εισιτηρίων τους και ο τρόπος των μετακινήσεων τους εκείνες τις μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Αν κανονιστεί το φιλικό, είναι δεδομένο πως το "Βικελίδης" θα ζήσει μεγάλες πιένες. Θυμίζουμε ότι στο φιλικό της 5ης Αυγούστου 2009 οι οπαδοί της ομάδας είχαν δημιουργήσει το περιβόητο "δαχτυλίδι της φωτιάς" στο Κλεάνθης Βικελίδης" με τους αναρίθμητους πυρσούς που άναψαν στην περίμετρο του γηπέδου.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24