ΑΡΗΣ

Ο Άρης παίρνει τον Σουηδό εξτρέμ Ντάνιελ Λάρσον

Barcelona's Jordi Alba, right, duels for the ball with Valladolid's Daniel Larsson during a Spanish La Liga soccer match at Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, May 19, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Jordi Alba, right, duels for the ball with Valladolid's Daniel Larsson during a Spanish La Liga soccer match at Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, May 19, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη θα βρίσκεται την Πέμπτη (24/1) ο 31χρονος Σουηδός αριστερός εξτρέμ, Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την τουρκική ομάδα, Ακχισάρσπορ.

Διπλή άφιξη για τον Άρη στην Πέμπτη (24/1). Ο Λίντσεϊ Ρος ήταν προγραμματισμένο να φθάσει την Τετάρτη (23/1) το απόγευμα, αλλά εμφανίστηκε πρόβλημα με την πτήση του.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται μαζί του κι ο Ντάνιελ Λάρσον, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στην εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι" του Sport24 Radio 103,3. Ο 31χρονος Σουηδός αριστερός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Ακχισάρσπορ, τη φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι πρότινος. Γεννήθηκε στο Γκέτεμποργκ και ξεκίνησε την καριέρα από τη Χάκεν.

Το 2009 μετακινήθηκε στη Μάλμε, ενώ ακολούθησαν οι Βαγιαδολίδ και Γρανάδα στην Ισπανία. Από την τελευταία παραχωρήθηκε δανεικός στη δανέζικη, Έσμπιεργκ. Το 2015 πήγε στην Τουρκία. Αρχικά για την Γκαζιαντέπσπορ και στη συνέχεια για την Ακχισάρσπορ.

Την τρέχουσα σεζόν είχε με την ομάδα της γειτονικής χώρας τρεις συμμετοχές (οι δυο εξ αυτών στο αρχικό σχήμα) και δύο στο Κύπελλο με γκολ κόντρα στη Φατίχ Καραγκιουμούρκ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ