ΑΡΗΣ

Ο Άρης δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Ματέο Γκαρσία

Ο Άρης δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Ματέο Γκαρσία

Ο Άρης δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς - ύψους 5.000.000 ευρώ - του Ματέο Γκαρσία από τη Λας Πάλμας και θα προσπαθήσει ρίξει στις διαπραγματεύσεις να ρίξει τις απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας και να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη.

Το ποσό των 5.000.000 ευρώ, το οποίο αναλογούσε στην οψιόν αγοράς που Ματέο Γκαρσία όπως τέθηκε στη διαπραγμάτευση του Άρη με τη Λας Πάλμας το προηγούμενο καλοκαίρι, ήταν σχεδόν αδύνατο να καλυφθεί από τους κίτρινους.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως αναμενόταν, δεν την ενεργοποίησε. Όπως υποστήριξε κι ο εκπρόσωπος του 22χρονο Αργεντινού εξτρέμ η προθεσμία της 30ής Απριλίου παρήλθε.

"Ο Άρης είχε την ευκαιρία να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μέχρι το τέλος Απριλίου, αλλά δεν κατέβαλε το ποσό των 5.000.000 ευρώ. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάτι, αλλά σίγουρα θα έλθουν προτάσεις για τον Ματέο, καθώς έκανε καλή σεζόν στην Ελλάδα", υποστήριξε ο Λούις Γκρίγιο.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Άρης εγκαταλείπει οριστικά την προσπάθεια να κρατήσει στο ρόστερ του τον Ματέο Γκαρσία. Η διαπραγμάτευση με τη νησιωτική ομάδα συνεχίζεται και μέσω αυτής θα προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις της (ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ θα ήταν ιδανικό).

Όπως ανέφερε ο Λουίς Γκρίγιο στην εφημερίδα "Compacto" μέχρι τώρα δεν έχει λάβει κάποια πρόταση για τον πελάτη του. Πιθανολογεί, ωστόσο, ότι θα έλθει σύντομα βάσει της σεζόν που έχει κάνει ο ποδοσφαιριστής.

Ο Ματέο Γκαρσία πέτυχε δέκα γκολ σε 30 ματς της Super League κι ένα γκολ σε δύο ματς στο Κύπελλο Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ