ΑΡΗΣ

Νίκη προοπτικής για τον Άρη, 1-0 την Ντε Γκράαφσαπ

Νίκη προοπτικής για τον Άρη, 1-0 την Ντε Γκράαφσαπ
MOTIONTEAM

Ο Άρης επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι με σκορ 1-0 της σαφώς πιο έτοιμης Ντε Γκράαφσαπ, που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Eredivisie την επόμενη εβδομάδα. Ο Κολάσο το γκολ της νίκης, έχασε πέναλτι ο Ναζλίδης.

Με κορυφαίο τον Ματέο Γκαρσία και πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση, ο Άρης επικράτησε με σκορ 1-0 της Ντε Γκράαφσαπ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο Μαριενβέλντε στην Ολλανδία.

Απέναντι σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Eredivisie την επόμενη εβδομάδα, οι Θεσσαλονικείς άφησαν υποσχέσεις με την αγωνιστική εικόνα τους, δείχνοντας πως έχουν καλή προοπτική παίζοντας ξανά στη Super League από τη νέα σεζόν. Ενδεικτικά, αυτό ήταν το όγδοο φιλικό των Ολλανδών και μόλις δεύτερο του Άρη.

Πολύ καλός για την ομάδα του Ερέρα σε ρόλο αμυντικού μέσου ήταν ο Μπάσα, όπως και ο Δεληζήσης ως μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο. Ο Άρης προηγήθηκε στο 15', όταν σε προσπάθεια του Κολάσο ο Ετεμάντι έκανε κακό υπολογισμό και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Νίκη προοπτικής για τον Άρη, 1-0 την Ντε Γκράαφσαπ
MOTIONTEAM

Η Ντε Γκράαφσαπ πήρε στη συνέχεια την κατοχή αλλά χωρίς να δημιουργεί καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Καντίμοιρη. Αντίθετα ο Άρης, με τον κινητικό Γκαρσία, κέρδισε πέναλτι στο 33' όμως το χτύπημα του Ναζλίδη ήταν κακό και κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ της ολλανδικής ομάδας.

Νίκη προοπτικής για τον Άρη, 1-0 την Ντε Γκράαφσαπ
MOTIONTEAM

Με επτά αλλαγές ξεκίνησε ο Άρης στο δεύτερο μέρος. και την ενδεκάδα να διαμορφώνεται ως εξής: Αναγνωστόπουλος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντεθ, Μπάσα, Ματίγια, Παυλίδης, Μιλούνοβιτς, Γκαρσία, Διαμαντόπουλος.

Οι Ολλανδοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Αναγνωστόπουλος ήταν σταθερός και ο Άρης κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του ως το τέλος, κρατώντας παράλληλα απαραβίαστη την εστία του για δεύτερο σερί φιλικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ (Ντε Γιονγκ): Ετεμάντι, Αμπένα, Νιούπορτ, Φαν Ντε Πάβερτ (63’ Τόμασεν), Τουτουαρίμα (67’ Βούρζετ), Ολίβε (46’ Φαν Μίγκεμ), Νίλαντ (63’ Φαν ντε Χουρκ), Κλάσεν, Νάρσινγκ (63’ Στράτμαν), Σεράνενς, Τζεμπλί (75’ Βίσελ).

ΑΡΗΣ (Ερέρα): Καντιμοίρης (46’ Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (46’ Βέλεθ), Σόουζα (72′ Μπαγκαλιάννης), Δεληζήσης, Βαλεριάνος (46’ Μενέντεθ), Μπάσα (81′ Σταμπουλίδης), Ιντζόγλου (46’ Παυλίδης), Κολάσο (46’ Ματίγια), Γκαρσία (65′ Μπακούτσης), Ντιγκινί (46’ Μιλούνοβιτς), Ναζλίδης (46’ Διαμαντόπουλος).

Νίκη προοπτικής για τον Άρη, 1-0 την Ντε Γκράαφσαπ
MOTIONTEAM

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ