ΑΡΗΣ

Νέτο: "Φέτος δεν θα κάνουμε τις ίδιες μαλ...ες"

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ) MOTIONTEAM

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Άρη, Νέτο, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς, τα λάθη της προηγούμενης σεζόν που δεν πρέπει να επαναληφθούν και την ευκαιρία να γεμίσει ξανά το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η Μπόκα Τζούνιορς απάντησε θετικά στην πρόταση του Άρη, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και ο Sport24 Radio 103,3 φιλοξένησε τον Νέτο. Ο Βραζιλιάνος μπακ ανέδειξε την ευκαιρία του φιλικού με την ομάδα του Μπουένος Άιρες και τόνισε ότι οι "κίτρινοι" δεν θα πρέπει να επαναλάβουν τα λάθη της περυσινής σεζόν.

- Ήσουν ο μοναδικός παίκτης που ήταν στο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς το 2009 και θα είσαι ξανά στις 27 Σεπτέμβρη, πάλι με αντίπαλο την ομάδα του Μπουένος Άιρες. Πιστεύεις θα υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα, όπως και τότε, στο "Κλεάνθης Βικελίδης";

"Ναι, το θυμάμαι καλά. Πέρασαν χρόνια, αλλά ήταν τέλεια. Αυτή η ατμόσφαιρα ήταν από τα πιο τρελά όνειρά μου. Χαμός, δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή τη μέρα..."

- Ο ρυθμός αρκετών συνθημάτων των φίλων του Άρη μοιάζουν με αυτών της Μπόκα. Μοιάζουν οι φίλοι των δύο ομάδων;

"Αυτό το ματς που έρχεται είναι ένα φιλικό. Τότε ερχόμασταν από δύο - τρεις καλές σεζόν. Ήταν άλλη ομάδα, με πολλούς ξένους. Ήταν άλλη ομάδα. Άλλο φιλικό. Πρέπει να κάνουμε ξανά μια ομάδα έτοιμη. Να δούμε πώς ήταν ο Άρης παλιά. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μακάρι να γίνουμε ξανά όπως παλιά. Δυνατοί".

- Είναι ένα φιλικό σημαντικό περισσότερο για τον κόσμο. Οι φίλοι του Άρη έχουν απογοητευτεί τα τελευταία χρόνια, είναι ευκαιρία να χαρούν;

"Έτσι είναι. Με πονάει πάρα πολύ γιατί έχω πολλούς φίλους Αρειανούς. Έχουμε το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, την καλύτερη ατμόσφαιρα. Έχω παίξει σε "Καραϊσκάκης", "Τούμπα", "Λεωφόρο", ΑΕΚ. Δεν υπάρχει σαν την έδρα του Άρη. Είναι κρίμα. Γύρισα στον Άρη και κάθε μέρα στα παιδιά στην προπόνηση λέω: Πάμε, πρέπει να παλέψουμε. Να δώσουμε ο,τι έχουμε. Πρέπει να ανεβούμε μπαμ-μπαμ. Γρήγορα. Φέτος δεν θα κάνουμε πάλι μαλ@κίες. Είναι πολύ καλή ευκαιρία για τους νέους παίκτες, να δουν πώς είναι το γήπεδο γεμάτο. Ευκαιρία για τον κόσμο, να μας δώσει "αίμα" ξανά. Πολλοί ποδοσφαιριστές είναι νέοι και δεν καταλαβαίνουν τι είναι ο Άρης. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, να δείξουμε πώς είναι ο Άρης".

- Είσαι από τους πλέον έμπειρους και λόγω ηλικίας και λόγω εμπειρίας. Πιστεύεις ότι φέτος ο Άρης είναι το φαβορί για να ανέβει;

"Μίλησα με τον κύριο Καρυπίδη και του είπα ότι πέρυσι πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Ο Καρυπίδης ήταν μόνος, κανείς δεν τον βοήθησε. Τώρα είναι και ο Παύλος ο Μυροφορίδης. Η δεύτερη κατηγορία είναι άλλη, πρέπει να παίξουμε δυνατά. Πάμε να βάλουμε ένα γκολ, ας είναι 1-0. Η δεύτερη κατηγορία είναι αλλιώς. Να βάλουμε την ταυτότητα του Άρη. Να έρχεται ο άλλος στον Άρη και να φοβάται, να έρχεται να τρώει πέντε κι έξι γκολ".

- Ο Ντάρσι Νέτο θα είναι στη Super League Σουρωτή και την επόμενη σεζόν με τον Άρη;

"Έχουν λείψει τα ντέρμπι. Η Θεσσαλονίκη τα χρειάζεται αυτά. Προσέχω πολύ τη ζωή μου και να παίξω, αλλά δεν θέλω να πω για του χρόνου. Να δούμε πώς θα πάμε φέτος. Έχουμε ομάδες στην Αθήνα, την Κρήτη, παντού".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ