ΑΡΗΣ

Μπερτόγλιο στο Sport24.gr: "Ο Άρης είναι πάθος και μοιάζει με την Μπόκα"

Μπερτόγλιο στο Sport24.gr: "Ο Άρης είναι πάθος και μοιάζει με την Μπόκα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο μιλά στο Sport24.gr πριν πετάξει για την Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Άρη. Το πάθος, η τρέλα του κόσμου, η σύνδεση με την Μπόκα και γιατί επέλεξε τους κίτρινους.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο αναμένεται την Πέμπτη (6/8) να βρίσκεται στην Ελλάδα - όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr - για να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με τον Άρη και να σφραγίσει την επιστροφή του στη Super League.

Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος έχει συμφωνήσει με τους κίτρινους για συμβόλαιο διετούς συνεργασίας και θα αγωνιστεί ξανά στη Super League 1 για να φορέσει τη φανέλα τρίτης ομάδας μετά από εκείνες των Αστέρα και Λαμίας.

Ο "Φλάκο", όπως είναι το παρατσούκλι του, μιλά στο Sport24.gr πριν επιβιβαστεί στην πτήση από το Μπούενος Άιρες με προορισμό την Αθήνα αρχικά κι εν συνεχεία τη Θεσσαλονίκη.

Εξηγεί γιατί διάλεξε τον Άρη ανάμεσα στις άλλες προτάσεις που είχε και κάνει αναγωγή στην Μπόκα Τζούνιορς και τη σύνδεση των δυο ομάδων, θετόντας ως έξτρα κίνητρο τη συμμετοχή στο Europa League.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Είναι μία χώρα που μου αρέσει πολύ. Πέρασα καλά τόσο στην Τρίπολη, όσο και στη Λαμία.

Επέλεξα τον Άρη ανάμεσα στις άλλες προτάσεις που είχα γιατί για μένα ήταν πρόκληση. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Ο Άρης είναι πολύ γνωστός στην Αργεντινή. Όλοι μιλούν για τη σύνδεση με την Μπόκα. Όχι μόνο οι φίλοι της Μπόκα, αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος στην Αργεντινή γνωρίζει τον Άρη. Προφανώς ρόλο έπαιξε το έξτρα κίνητρο να παίξω ξανά στο Europa League".

O Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αλντοσίβι - πέτυχε 3 γκολ σε 19 συμμετοχές στη Superliga, ενώ αγωνίστηκε 1 φορά και στο κύπελλο - νιώθει έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας και περιμένει (κορονοϊού επιτρέποντος) να δει ξανά το Κλεάνθης Βικελίδης με κόσμο.

"Δεν έχω μιλήσει ακόμη ούτε με τον πρόεδρο, ούτε με τον κύριο Χαριστέα και τον κύριο Ένινγκ. Θα γίνουν όλα μόλις έλθω Θεσσαλονίκη.

Νιώθω έτοιμος να παίξω στον Άρη. Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, ξέρω ότι έχει απαιτήσεις. Απαιτήσεις, όμως, έχω κι εγώ από τον εαυτό μου και είμαι έτοιμος.

Μακάρι να περάσει η περιπέτεια με τον κορονοϊό και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Ο κόσμος του Άρη δημιουργεί απίστευτη ατμόσφαιρα. Εμένα πάντα μου άρεσε ο αριθμός 18 στη φανέλα, αλλά όποιον αριθμό και να πάρω δεν είναι πρόβλημα".

Τέλος ζητήσαμε από τον Νοτιοαμερικανό να περιγράψει με μία λέξη τον Άρη: "Πάθος", ήταν η απάντησή του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ