ΑΡΗΣ

Μόε: "Δεν επαναπαυόμαστε στο 3-0"

Μόε: "Δεν επαναπαυόμαστε στο 3-0"
MOTIONTEAM

Ο προπονητής της Μόλντε, Έρλινγκ Μόε, ξεκαθάρισε ότι οι Νορβηγοί δεν θα επαναπαυτούν στο 3-0, ενώ τόνισε ότι οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να επηρεάσουν και τον Άρη.

Ο Άρης υποδέχεται τη Μόλντε στη ρεβάνς της ήττας (3-0), καλείται ν' ανατρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/8, 21:30) το σκορ και να προκριθεί στα playoffs του Europa League, ωστόσο οι Νορβηγοί δεν επαναπαύονται στο σαφές προβάδισμα (3-0) που έχουν αποκτήσει.

Ο 49χρονος τεχνικός τους, Έρλινγκ Μόε, ξεκαθάρισε ότι το 3-0 δεν αποτελεί λόγο εφησυχασμού, ενώ υποστήριξε ότι η ζέστη δεν θα επηρεάσει μόνο τους παίκτες του, αλλά και τους κίτρινους.

"Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, όπως και ότι θα μπει αποφασισμένος να μας πιέσει και να βάλει γρήγορα ένα γκολ. Ελπίζω να παίξουμε έξυπνα, δεν θα βάλουμε τους εαυτούς μας στη διαδικασία να αμυνθούμε και δεν σκεφτόμαστε τον πρώτο αγώνα.

Έχουμε απομονώσει τον πρώτο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Βάσει των ευκαιριών ήταν δίκαιο το 3-0 του πρώτου αγώνα. Στις τελευταίες τρεις εβδομάδες στη Νορβηγία είχαμε υψηλές θερμοκρασίες οπότε έχουμε προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό.

Όταν γενικώς έχει πολύ ζέστη, αυτό επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και να αναγκάσουμε τον Άρη να τρέξει πολύ για να μας την πάρει.

Δεν θέλω να μιλήσω με ποσοστά, έχουμε ένα αβαντάζ και το θέμα είναι να το διαχειριστούμε σωστά. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στο σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά να έχουμε το μυαλό στο κεφάλι μας και να είμαστε αποφασιστικοί, αλλά και επιθετικοί".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ