ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Το ματς τελείωσε στην αποβολή του Γιαννιώτα"

Μιχαλήτσος: "Το ματς τελείωσε στην αποβολή του Γιαννιώτα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος χαρακτήρισε άδικη και καθοριστική για την εξέλιξη του ματς την αποβολή του Γιαννιώτα, ενώ υπογράμμισε πως πλέον ο Άρης δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες.

"Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε μια μέτρια εμφάνιση. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες και ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος γιατί έκανε μία-δύο φάσεις παραπάνω από εμάς.

Το ματς ωστόσο τελείωσε στην αποβολή του Γιαννιώτα. Είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι πίσω στο σκορ να μένεις με έναν παίκτη λιγότερο. Η αποβολή ήταν καθοριστική και άδικη κατά τη γνώμη μου.

Από εκεί και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς. Είμαι σίγουρος πως θα βλέπαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αν ο διαιτητής δεν έδινε κόκκινη κάρτα στον Γιαννιώτα και παίζαμε 11 εναντίον 11", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Πλατανιά με 2-0 ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων".

Αναφερόμενος κατόπιν στην επόμενη ημέρα για τον Άρη, με δεδομένο πως μετά από αυτό το αποτέλεσμα έμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, δήλωσε:

"Πλέον τα παιχνίδια που μένουν δεν είναι τόσα πολλά και δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι καλή, όμως πρέπει να ανακάμψουμε.

Ο παίκτης μας σήμερα έδωσε το δικαίωμα στο διαιτητή και αυτός το εκμεταλλεύτηκε, χωρίς να τίθεται φάση αποβολής. Στη συνέχεια δεν πρέπει να δώσουμε ξανά το δικαίωμα σε κανέναν να μας εκμεταλλεύεται".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ