ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Θα μας βοηθήσει η εμφάνιση"

Μιχαλήτσος: "Θα μας βοηθήσει η εμφάνιση"
INTIME SPORTS

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος, τονίζοντας παράλληλα πως οι ποδοσφαιριστές του τα πήγαν καλά κι αυτή η εμφάνιση θα τους βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μιχαλήτσος:

"Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και κέρδισε δίκαια. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητα του στα πρώτα λεπτά. Πιεστήκαμε αρκετά και δεν είχαμε καλές αντιδράσεις. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό στο δεύτερο μέρος, σκοράραμε ένα γκολ και υπήρξαν διαστήματα που ήμασταν ανώτεροι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν τόνισε: "Υπάρχουν παιχνίδια που ακολουθούν και είναι ζωής και θανάτου. Είναι κρίμα ο Αρης να είναι σ’ αυτή τη θέση, με τόση ιστορία και τόσο κόσμο. Όλοι οι βαθμοί κατακτώνται με… αίμα. Πρέπει να πάρουμε νίκες".

Για το αν η εμφάνιση του δεύτερου μέρους θα βοηθήσει ψυχολογικά είπε: "Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό είπα και στα παιδιά. Αλλά η αποστολή μας ήταν πολύ δύσκολη γιατί ο Ολυμπιακός ήταν υποψιασμένος καθώς προερχόταν από τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε. Φάνηκε από την αρχή. Το παιχνίδι στο Χαριλάου ήταν πιο εύκολο για εμάς γιατί ο Ολυμπιακός φάνηκε να μας υποτιμά, ενώ προερχόταν από επιτυχία στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ψυχολογικά η εμφάνιση".

Για τους τραυματισμούς των Κοέλιο και Ζαραδούκα τόνισε: "Ο Κοέλιο έκανε προθέρμανση, είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προτιμήσαμε να μην παίξει γιατί και ο ίδιος δεν αισθανόταν καλά. Ο Ζαραδούκας είχε ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ