ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Μας άξιζε η ισοπαλία"

Μιχαλήτσος: "Μας άξιζε η ισοπαλία"
INTIME SPORTS

Άδικη θεωρεί την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μιχαλήτσος, καθώς όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, οι παίκτες του τα έδωσαν όλα και άξιζαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο τεχνικός του Άρη, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το ντεμπούτο του Μπομπαντίγια, ενώ μίλησε για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και το ευρωπαϊκό ματς με την Μάντσεστερ Σίτι.

"Πιστεύω ότι έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες και είναι αλήθεια πως το παιχνίδι μας αδικεί. Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Πλέον υπάρχει την Τρίτη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μας αδικεί θεωρώ το αποτέλεσμα. Τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Στις λεπτομέρειες ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε αν και είχαμε μία κλασική ευκαιρία με τον Τσέζαρεκ", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για το ντεμπούτο του Μπομπαντίγια και το αν έμεινε ικανοποιημένος είπε: "Πάρα πολύ. Πιστεύω όμως ότι κουράστηκε. Με ικανοποίησε για πρώτη φορά αλλά το πρόβλημα δεν είναι ο Μπομπαντίγια. Το πρόβλημα για μας είναι ότι καμία ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν παίζει με δύο φορ. Έφυγε και ένας καλός φορ όπως ο Ρουίζ. Δεν μπορεί ο Άρης να παίζει 4-4-2 ενώ οι άλλες ομάδες έχουν τρεις παίκτες στο κέντρο. Σίγουρα όμως ο Μπομπαντίγια έχει μεγάλη αποχή από παιχνίδια αφού έχει να παίξει από τις 4 Δεκεμβρίου".

Για το κυνήγι της πρώτης πεντάδας του πρωταθλήματος και συνάμα της συμμετοχής στα πλέι οφ του πρωταθλήματος σημείωσε: "Η παρουσία μας στην πεντάδα ήταν πάντα δύσκολη όταν ανέλαβα εγώ μετά τις ήττες από την Ξάνθη και τον Πανιώνιο. Μας αδικεί το σημερινό αποτέλεσμα όπου τουλάχιστον μας άξιζε η ισοπαλία. Θα πρέπει να παίρνουμε εμείς πόντους και να μην κοιτάνε τι κάνουνε οι άλλοι".

Για την παρουσία του Σηφάκη στο πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι για την φάση των 32 του Europa League το απόγευμα της Τρίτης (15/02, 19:00) τόνισε: "Πάει καλύτερα και οι πιθανότητες είναι περισσότερο στο να είναι".

Κι όσο για τον παράγοντα κούραση εν όψει του συγκεκριμένου παιχνιδιού υποστήριξε: "Σίγουρα ότι παίζουμε μετά από τρεις μέρες είναι σημαντικό για μας. Δεν ξέρουμε ποιοι θα παίξουνε με την Μάντσεστερ Σίτι που έχει ένα ρόστερ τρομερό που δώσανε τον τέταρτό τους σέντερ φορ στην Ρεάλ Μαδρίτης και παίζει βασικός. Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε σε ετοιμότητα και να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ