ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Μιχαλήτσος: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος τόνισε πως δεν φταίνε οι παίκτες του για την ήττα από τη Βέροια παρά ο ίδιος, ενώ παράλληλα εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπιση του Άρη από τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού είπε: "Στο πρώτο εικασάλεπτο ήμασταν μέτριοι, στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, έπειτα είχαμε μία κοιλιά, η οποία σε συνδυασμό με τα σφυρίγματα εναντίον του Άρη, μας κόστισε. Εκανα κι εγώ λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά δε μπορεί να γίνουν τόσα λάθη σε βάρος της ομάδας μας".

Για την απόδοση των παικτών του τόνισε: "Δε φταίει κανένας παίκτης. Αναλαμβάνω την ευθύνη αποκλειστικά εγώ. Στο τέλος είχαμε κούραση, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η ομάδα έχει αλλάξει πολλούς προπονητές, έχει προβλήματα στη φυσική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι τελευταία προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα".

Για τις αποφάσεις του Παππά υποστήριξε: "Όλα τα σφυρίγματα ήταν ανάποδα. Η Βέροια θα μπορούσε να μείνει με δέκα. Είναι σφυρίγματα που αλλάζουν την ροή του αγώνα. Δεν είναι τρόπος να μας αντιμετωπίζουν. Δε θέλουμε να μας ευνοούν. Θέλουμε το 50-50. Θέλουμε την αντιμετώπιση που αρμόζει στον Άρη".

Για το τι έφταιξε δήλωσε: "Δε θέλω να χρεώσω τίποτα σε κανένα. Προσπάθησα να βοηθήσω σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δε πήραμε κρίσιμα παιχνίδι και μας στοίχισαν διάφορες αποφάσεις που έγιναν".

Για το αν θα αποχωρήσει ήταν ξεκάθαρος ότι: "Δεν έχω πρόβλημα. Αν η αποχώρηση μου βοηθήσει, τότε θα φύγω".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ