ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

Μιλίνκοβιτς: "Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"
Μιλίνκοβιτς

Ο Μιλίνκοβιτς στάθηκε στη διάθεση των παικτών του μέχρι το τελευταίο λεπτό όπως και τις αλλαγές που ετοιμάζει στο σύστημα

“Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα αν και δεν έφτανε ο χρόνος. Είμαι όμως ικανοποιημένος για το πάθος που έδειξαν οι παίκτες μου. Δε μπορέσαμε να σκοράρουμε ένα δεύτερο τέρμα, παρότι είχαμε τον έλεγχο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από… συνήθεια αν και είχαμε τον έλεγχο.

Δεν έχουμε πολλά περιθώρια, πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και ελπίζουμε να έρθουν τα αποτελέσματα”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.

Για τις στημένες φάσεις δήλωσε: “Είχαμε δύο στιγμές άσχημες. Μία στο πρώτο ημίχρονο με τον Μάντζιο και μία στο δεύτερο που δεν υπήρχε συγκέντρωση. Λύνεται αυτό το πρόβλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να το επιλύσουμε. Θα βρεθεί λύση γι αυτό, γιατί δεν επιτρέπεται σε μια ομάδα σαν τον Άρη να δέχεται τέτοια γκολ”.

Για το άσχημο ξεκίνημα και τι φταίει γι αυτό είπε: “Κοιτάω μόνο μπροστά και είδα σήμερα ότι ο Άρης μπορεί να παίξει”.

Για το ρόστερ του Άρη τόνισε: “Ο Άρης έχει περιθώρια βελτίωσης. Μου έκανε εντύπωση ότι παρά την ισοπαλία, ότι οι φίλαθλοι στάθηκαν στο πλευρό μας σε όλο το παιχνίδι και αυτό μας βοήθησε να ισοφαρίσουμε”.

Για τις αλλαγές που έκανε υποστήριξε: “Mόλις έγινε η αποβολή, βάλαμε τον Μανιά και θέλαμε να πετύχουμε το γκολ. Χάσαμε την ευκαιρία με τον Σταυρόπουλο, και γενικά θέλαμε να παίξουμε από τα πλάγια και όχι τόσο κάθετα. Μετά ήθελα να βάλω και τον Αγγελούδη, αλλά είχε πρόβλημα ο Ψυχογιός και ήμασταν στο περίμενε μήπως χρειαστεί να περάσει εκτός”.

Για το νέο σύστημα εξήγησε: “Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού θα δώσει ένα νέο πρόσωπο στον Άρη, ωστόσο δεν υπήρχε ο χρόνος να δουλευτεί τόσο το νέο σύστημα. Στο μέλλον όμως πιστεύω ότι και θα παίζουμε πιο γρήγορα και πιο δυνατά”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ