ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Μας κέρδισε μια πιο έμπειρη ομάδα"

Μιλίνκοβιτς: "Μας κέρδισε μια πιο έμπειρη ομάδα"
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετά την ήττα του Άρη στην έδρα του από τον Πλατανιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς:

«Για μας είναι δύσκολη μέρα σήμερα, χάσαμε στην έδρα μας και ειναι πράγματι ένα βάρος και για τους παίκτες και για τους φιλάθλους που έκαναν το παν για να κερδίσουμε. Μας κέρδισε μια ομάδα πιο έμπειρη, ο Άρης δεν έκανε πολλά λάθη σήμερα, αλλά από τέσσερις φάσεις οι δύο έγιναν γκολ. Τη στιγμή που ισοφαρίσαμε και είχαμε υπό έλεγχο το παιχνίδι, ήρθε η φάση του δεύτερου γκολ και αυτός μας άλλαξε την πορεία…».

Ρωτήθηκε γιατί ο Άρης δεν έκανε σήμερα φάσεις στην εστία του Πλατανιά και απάντησε πως «όντως έτσι έγινε, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να δώσουμε την τελευταία πάσα. Δεν είχαμε σωστή μεταβίβαση στους επιθετικούς για να δημιουργήσουμε πιο πολλές ευκαιρίες».

Για το «χαμένο» πρώτο ημίχρονο, που έγινε… συνήθεια φέτος σχολίασε πως «είναι θέμα εμπειρίας για να κρατήσουμε το μηδέν. Πρέπει να δουλευτεί πολύ. Ο Άρης είναι ομάδα νεανική και θα πρέπει να δουλέψει πολύ ειδικά πως θα ελέγχουν το παιχνίδι στο τέλος του ημιχρόνου… Πάντα προηγείται ο αντίπαλος και κυνηγάει ο Άρης».

Για το αν «φοβήθηκε» το παιχνίδι και αν θα έπρεπε να παίξει πιο επιθετικά από την αρχή είπε πως «δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε, ότι παίξαμε με πολλούς περιφερειακούς. Ο Ουντότζι έδειξε ότι μπορεί να παίξει παντού στην επίθεση. Προσπαθήσαμε με τον Μανιά, να αλλάξουμε την ροή του παιχνιδιού, που είναι κλασικός φορ, ίσως και νωρίτερα θα μπορούσε να μπει, όμως περιμέναμε να δούμε πως θα πάει ο Ουντότζι, που ήταν τραυματίας στο τέλος του ημιχρόνου».

Για το θέμα της εμπειρίας πρόσθεσε πως «η ομάδα έχει ποιότητα και εμπειρία με Πουλίδο, Αγκάνθο και Οικονομόπουλο. Είναι πιο έμπειρη ομάδα με αυτούς, αλλά πιστεύω στους παίκτες που έπαιξαν σήμερα ότι μπορούν να φέρουν το αποτέλεσμα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ