ΑΡΗΣ

Μετά τον Πόι παίρνει σειρά ο Ρόβας

Μετά τον Πόι παίρνει σειρά ο Ρόβας
INTIME SPORTS

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το πρωί της Δευτέρας ο Μάουρο Πόι για λογαριασμό του Άρη ώστε να βρίσκεται στο ρόστερ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Προς επιστροφή μετά από πέντε χρόνια ο Βασίλης Ρόβας και προ των πυλών και ο Μάρκος Ντούνης.

Ο Μάουρο Πόι έφθασε το πρωί της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ώστε να βρίσκεται στο ρόστερ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε συνοδευόμενος από την οικογένεια του μετά από ένα πολύωρο και ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι από την πατρίδα τους μέσω Κωνσταντινούπολης και απομένει να βάλει την υπογραφή του.

Εκτός του Πόι στο ρόσυερ του Άρη αναμένεται να ενταχθούν μέχρι αύριο οι Βασίλης Ρόβας και Μάρκος Ντούνης μετά τις συμφωνίες που υπήρξαν στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο πρώτος εξάλλου έμεινε τη Δευτέρα ελεύθερος από την ΑΕΚ και άνοιξε ο δρόμος για να επιστρέψει στον Άρη μετά από 5 χρόνια όπως είχε συμβεί πριν από τρεις ημέρες και με τον δεύτερο, με αποτέλεσμα να παραμείνουν συμπαίκτες και στην νέα αγωνιστική περίοδο τη φορά αυτή όμως στον Άρη.

Από σήμερα εξάλλου ξεκίνησαν οι επαφές του Θόδωρου Καρυπίδη με τα δύο συνδρομητικά κανάλια, τον ΟΤΕ TV και τη NOVA, για την τηλεοπτική στέγη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ