ΑΡΗΣ

Με Τάτο στα Χανιά ο Άρης

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ) MOTIONTEAM

Ο Άρης βρίσκεται στα Χανιά, όπου την Κυριακή φιλοξενείται από τον ΑΟΧ για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, με τον Ανδρέα Τάτο στην αποστολή των "κιτρίνων".

Ο Ανδρέας Τάτος συμπεριελήφθη στην αποστολή του Νίκου Κωστένογλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά, την Κυριακή 2 Απρίλη στις 15:00 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, κι αν αγωνιστεί θα φορά ειδικό νάρθηκα.

Απόντες από την αναμέτρηση του Μάλεμε, θα είναι οι Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης, οι οποίοι ενημερώθηκαν μεσοβδόμαδα από τον τεχνικό των "κιτρίνων" ότι δεν υπολογίζονται και αποτελούν παρελθόν από την ομάδα. Δεν υπολογίζεται, επίσης, ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος αποβλήθηκε στα Τρίκαλα στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την τοπική ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Μετά από 23 ματς στη Stoiximan.gr Football League ο Άρης έχει συγκεντρώσει 50 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ ο ΑΟΧ 27 και βρίσκεται στη 10η θέση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ