ΑΡΗΣ

Με Stoiximan.gr στην κορυφή ο Άρης!

Με Stoiximan.gr στην κορυφή ο Άρης!
INTIME SPORTS

Ο Άρης κι ο Stoiximan.gr συνεχίζουν μαζί. Η χορηγική συνεργασία των "κιτρίνων" με τη μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρία επισφραγίστηκε με την παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε η χορηγική συνεργασία του Stoiximan.gr με τον Άρη. Οι "κίτρινοι" που είναι πρωτοπόροι κι αήττητοι στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής συνεχίζουν με τη μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρία.

Δείτε τι δήλωσαν ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, το μέλος του Δ.Σ του Stoiximan.gr, Γιάννης Σπανουδάκης, και ο διευθυντής μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος στον Sport24 radio 103,3:

Oι δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Νίκου Αναστόπουλου για την έναρξη της συνεργασίας με την Stoiximan.gr και την πορεία των "κίτρινων": "Ο στόχος που έχουμε βάλει σιγά σιγά υλοποιείται. Είχαμε πει από τον Δεκέμβριο να ξεφύγουμε με όσον το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να περάσει αυτό ο Γολγοθάς και να πάμε στον επόμενο. Είναι πολύ θετικό το στοιχείο ο Stoiximan.gr θα είναι μαζί μας στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να φέρουμε τον Άρη εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι και θα είναι. Τα κέρδη θα είναι και για τις δύο πλευρές. Ο Άρης πάντα πρέπει να είναι ανταγωνιστικός. Ο στόχος ήταν ο Άρης φέτος να τελειώσει τον Γολγοθά του και να ανέβει στην Super League. Η ομάδα είναι νέα, δύο μηνών και από εδώ και στο εξής παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να παίζουμε και καλά."

Με Stoiximan.gr στην κορυφή ο Άρης!
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπανουδάκη, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan.gr. "Ο Άρης έχει ένα μεγάλο όνομα, ένα τεράστιο όνομα και μια τεράστια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μας τιμά με την χορηγική συμφωνία και εμείς θα την τιμήσουμε όχι μόνο χορηγικά, προβάλλοντας τον Άρη και τα επιτεύγματα του, για να φτάσει στην Super League Φέτος γίνεται μία καλή προσπάθεια, δεν έχει τα προβλήματα του παρελθόντος έχει μία καλή είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ελπίζουμε λοιπόν με βάση τα αποτελέσματα της να γυρίσει στην πρώτη κατηγορία. Έχουμε μία τριετή συμφωνία με τον Άρη προσβλέποντας ότι ο τρίτος χρόνος θα τον βρει στην Σούπερ Λιγκ."

Με Stoiximan.gr στην κορυφή ο Άρης!
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Πάνου Κωνσταντόπουλου, διευθυντή μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Stoiximan.gr: "Μεγάλη μέρα και για εμάς και για τον Άρη. Ανακοινώσαμε για τρία χρόνια την χορηγική συμφωνία. Θα είμαστε δίπλα του τρία χρόνια για να επιστρέψει στην Super League, έχει όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρει. Καλή ομάδα με καλή διοίκηση και καλό κόουτς."

Με Stoiximan.gr στην κορυφή ο Άρης!
INTIME SPORTS

Για το πόσες ποδοσφαιρικές ομάδες ενισχύει η Stoiximan.gr: "Πέντε στην Super League και από την Γ' Εθνική τον Άρη. Ήταν μία δυναμική σεζόν για εμάς και κρίσιμη πολύ. Να είμαστε καλά έχουμε πολύ δρόμο και πολύ δουλειά μπροστά μας."

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ