ΑΡΗΣ

Με Σιδεράκη και Κυβελίδη ο Άρης

Με Σιδεράκη και Κυβελίδη ο Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στο “Ανθή Καραγιάννη” κόντρα στην Καβάλα τους Σιδεράκη και Κυβελίδη.

Στην αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στο “Ανθή Καραγιάννη” κόντρα στην Καβάλα ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε και τους Σιδεράκη και Κυβελίδη. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο “Αλενατόρε” θα χρησιμοποιήσει κάποιον από τους δύο στο βασικό σχήμα. Κάτι που φαντάζει σίγουρα δύσκολο για τον Σιδεράκη καθώς ο Τζινάρ έχει το προβάδισμα.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με την μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Καβάλα (16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας "Ανθή Καραγιάννη", στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για την Καβάλα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Οι εκλεκτοί του Αναστόπουλου είναι οι: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ντόγος και Μαζουλουξής.

Όσον αφορά την βασική ενδεκάδα, αναμένεται να είναι η ίδια με το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Κρύα Βρύση. Ο Τζινάρ κάτω από τα δοκάρια έχοντας τετράδα στην άμυνα τους Γεωργιάδη, Μελισσά, Ραούλ Μπράβο και Τσουμάνη. Στα χαφ θα είναι οι Ρόβας και Καζναφέρης, ο Ν' Λουντούλουυ θα παραμείνει στις πλευρές με τον Ντούνη να έχει προβάδισμα τη φορά αυτή αντί του Πόι, σε ρόλο οργανωτή ο Τάτος και μπροστά του ο Καπνίδης.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης θα ψάξει το δύο στα δύο στο ξεκίνημα προς την πρωτιά του 1ου ομίλου και της ανόδου στην Football League δεν θα είναι μόνος του αφού θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων του που θα βρεθούν στις κερκίδες του "Ανθή Καραγιάννη".

Εν τω μεταξύ το γεγονός ότι ο Χρήστος Ιντζίδης έμεινε εκτός αποστολής της Παναχαϊκής για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Football League έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται πιο κοντά στην αποχώρησή του. Με την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού οι "κίτρινο" θα ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ