ΑΡΗΣ

Με Ν' Λουντούλου, ο Άρης 1-0 την Κοζάνη

Με Ν' Λουντούλου, ο Άρης 1-0 την Κοζάνη
Κοζάνη-Άρης INTIME SPORTS

Ο Άρης μπορεί να μην απέδωσε τα αναμενόμενα στην Κοζάνη αλλά με το γκολ του Ν' Λουντούλου στο 73΄ πήρε τη νίκη με 0-1 για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και διατήρησε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών, από την 2η Δόξα Δράμας.

Το γκολ του Ν΄Λουντούλου στο 73΄ έδωσε τη νίκη με 0-1 στον Άρη στην Κοζάνη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και διατήρησε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την 2η Δόξα Δράμας.

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αλλά σημείωσε την έβδομη φετινή της νίκη και τρίτη της εκτός έδρας. Ο Άρης έδειξε να εγκλωβίζεται στο πρώτο ημίχρονο στην διπλή άμυνας ζώνης της ομάδας της Κοζάνης με αποτέλεσμα να μην απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της Κοζάνης.

Ακόμη και αν η πρώτη ευκαιρία ήταν στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Ραούλ Μπράβο να πλασάρει και τον Νομικό να αποκρούει με τα πόδια πάνω στη γραμμή. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Αναστόπουλου είχε να επιδείξει ένα σουτ του Καπνίδη στο 35΄ με τον Νομικό να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια και στο 43΄ απόκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Πόι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53΄ ο Άρης είχε δοκάρι στην κεφαλιά του Καπνίδη μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Πόι με τον Νομικό να απομακρύνει πάνω στη γραμμή και να αποτρέπει το 0-1. Η είσοδος των Ν΄ Λουντούλου και Κυβελίδη είχανε σαν αποτέλεσμα να έρθει το 0-1 με τον πρώτο δέκα λεπτά μετά την είσοδό του. Συγκεκριμένα στο 73΄ μετά από την σέντρα του Τάτου με την κεφαλιά του κέρδισε τον Νομικό ανοίγοντας το σκορ που ήταν και το τελικό.

ΚΟΖΑΝΗ: Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Τσισκόπουλος, Χαματάϊ, Ταχιάς, Πασχάλης (76΄ Αλμπάνης),Πετράκος (65΄ Βαρότσης), Δούμας (59΄ Παπαδόπουλος)

ΑΡΗΣ: Tζινάρ, Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Μπράβο, Πόι (61΄ Ν΄ Λουντούλου), Καζναφέρης, Καπνίδης (61΄ Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (84΄ Κωνσταντινίδης).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ