ΑΡΗΣ

Με Μπούρμπο αλλά χωρίς Παυλίδη στο Αίγιο

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης βρίσκεται στο Αίγιο, καθώς τη Μεγάλη Πέμπτη δοκιμάζεται από τον Παναιγιάλειο, με τον Νίκο Κωστένογλου να μην υπολογίζει στον Μπάμπη Παυλίδη. Μέσα ο Χρήστος Μπούρμπος.

Έτσι κι αλλιώς τα βαθμολογικά περιθώρια είναι στενά για τον Άρη, μετά τις εκτός έδρας νίκες των Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμίας η νίκη στο Αίγιο, τη Μεγάλη Πέμπτη για την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο κρίνεται επιτακτική.

Ο τεχνικός των "κιτρίνων", Νίκος Κωστένογλου, δεν υπολογίζει στον Μπάμπη Παυλίδη ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης και δεν ταξίδεψε για το Αίγιο. Εκεί θα βρίσκεται ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος έχει "κληρονομήσει" μια κάκωση από το ματς της προηγούμενης (25ης) αγωνιστικής απέναντι στην Καλλιθέα.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο, ωστόσο, εάν θα αγωνιστεί. Αναλυτικά η 19μελής αποστολή του Άρη: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ