ΑΡΗΣ

"Μας γ... π... και θα το πληρώσεις"

"Μας γ... π... και θα το πληρώσεις"
Μπουγαΐδης INTIME SPORTS

Τα όσα έγραψε ο διαιτητής Μάνταλος στο φύλλο αγώνα για τις αποβολές των Μπουγαΐδη και Μπακασέτα εγκυμονούν κίνδυνο τιμωρίας τους ακόμη και με 6 αγωνιστικές.

Οι Μπουγαΐδης και Μπακασέτας κινδυνεύουνε με τιμωρία τους ακόμη και με 6 αγωνιστικές μετά τα όσα έγραψε ο διαιτητής Μάνταλος στο φύλλο αγώνα για τις αποβολές τους.

«Μας γ.... π.... και θα το πληρώσεις. Μας πήρες στο λαιμό σου και θα το έχεις τύψεις σε όλη του ζωή», έγραψε ο Μάνταλος στο φύλλο αγώνα και πλέον απομένει να φανεί ποια θα είναι η τιμωρία τους.

Ακόμη επισήμανε πως επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι μετά την παρέμβαση του προπονητή του Άρη, Σούλη Παπαδόπουλου.

Βάσει του ΚΑΠ και όπως ανέφερε ο Μάνταλος ότι η αποβολή των δύο ποδοσφαιριστών του Άρη είχε να κάνει γιατί εξύβρισαν τον πρώτο βοηθό Γουργιώτη υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας τους μέχρι 6 αγωνιστικών.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι Μάνταλος και Γουργιώτης έψαχναν τρόπο να αποχωρήσουν από το γήπεδο των Περιβολίων και τελικά τα κατάφεραν από την πίσω πόρτα του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ