ΑΡΗΣ

Marca: "Η Λας Πάλμας ζήτησε από τον Ματέο Γκαρσία να φέρει πρόταση μέχρι 8/7"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", η διοίκηση της Λας Πάλμας ενημέρωσε τον Ματέο Γκαρσία πως είναι ελεύθερος να φέρει πρόταση μέχρι τη Δευτέρα (08/07) προκειμένου να μην συμμετάσχει στην προετοιμασία.

Την προσεχή Δευτέρα (08/07) η Λας Πάλμας αρχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα την βρει για δεύτερη σερί χρονιά στη Segunda Division. Ο Ματέο Γκαρσία, που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τον Άρη, επέστρεψε στα Κανάρια Νησιά, αλλά το μέλλον του θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Μarca", οι διοικούντες την ισπανική ομάδα διεμήνυσαν στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό πως μπορεί να φέρει πρόταση μέχρι τη Δευτέρα προκειμένου να μην δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν, αφού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πέπε Μελ.

Εκτός από τον Ματέο Γκαρσία, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται κι οι Κρίστιαν Ριβέρα, Μαουρίσιο Λέμος, αλλά κι ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ. Θυμίζουμε πως ο Άρης θα ήθελε να τον δει ξανά με τα "κιτρινόμαυρα", ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο ΠΑΟΚ. Το ζήτημα είναι τα χρήματα που ζητάει η Λας Πάλμας και δεν πέφτουν κάτω από το 1.500.000 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ