ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να δώσουμε τα πάντα"

Μάντζιος: "Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να δώσουμε τα πάντα"

Ο νέος προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στους κίτρινους, ενώ τόνισε ότι όλοι θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα.

Ο Άκης Μάντζιος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Άρη υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αντικαθιστώντας τον Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Έλληνας τεχνικός προπόνησε την Τρίτη (22/9) για πρώτη φορά την ομάδα του, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής. Δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στους κίτρινους, μίλησε για το ρόστερ του Άρη και υπογράμμισε ότι όλοι θα δώσουν τα πάντα για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για την επιστροφή του στον Άρη: "Μετά από 22 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση τον πρόεδρο για την επιλογή του και την εμπιστοσύνη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη απο άλλο πόστο, γνωρίζω πολύ καλά τον οργανισμό Άρης και την δυναμική και τις απαιτήσεις. Όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα φέτος".

Για τη νίκη στον Βόλο: "Σίγουρα ήταν δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα με τον ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις πίσω είτε είναι καλή είτε κακή στιγμή. Πρέπει να προχωράς, το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά αντιδράσανε, όσον αφορά το αποτέλεσμα στο Βόλο, κάναμε μια σημαντική νίκη και αυτό θα βοηθήσει να είναι πιο ήρεμη η ομάδα. Κάθε μέρα θα προσπαθούμε να βελτιώσουμε πράγματα που χρειάζεται η ομάδα για να είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι".

Για το ρόστερ και την ομάδα: "Ο Άρης έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει καλό ρόστερ σίγουρα όμως με πέρυσι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και είναι καινούργιοι πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε αλλά θεωρώ ότι η ομάδα έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, αρκετά ποιοτικό. Με την βοήθεια που θα παρέχουμε εμείς θα είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι".

Τι θέλει να περάσει στον Άρη: "Αυτό θα ήθελα να του παρουσιάσω με τη δουλειά και να φαίνεται τις Κυριακές που θα παίζουμε, σίγουρα όμως η ομάδα θέλει πράγματα να βελτιώσει και αυτό θα γίνει από σήμερα".

Για τον κόσμο: "Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Άρη ότι είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αλλά είναι και δίκαιος με την εικόνα μας και τη δουλειά μας θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα αν και λόγο του κορονοϊού, δεν είναι στο γήπεδο. Αλλά θα δώσουμε τα πάντα για την ομάδα"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ