ΑΡΗΣ

Κωστένογλου: "Δεν με εκφράζει το θέαμα, αλλά προέχει το αποτέλεσμα"

FOOTBALL LEAGUE / ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Νίκος Κωστένογλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Άρη στην έδρα του Αιγινιακού (0-1), αλλά όχι και για το θέαμα, υποσχόμενος βελτίωση των "κιτρίνων". Παράπονα για τη διαιτησία από τον Νίκο Καράμπελα.

Ο Άρης νίκησε με 1-0, εκτός έδρας, τον Αιγινιακό για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League με τον Νίκο Κωστένογλου να κάνει ντεμπούτο με το δεξί στην τεχνική ηγεσία των "κιτρίνων".

Μετά τη λήξη του ματς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, αλλά όχι και για το θέαμα, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε βελτίωση στα ματς που ακολουθούν.

"Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Το θέαμα δεν μας εκφράζει ούτε μας ικανοποιεί. Το αποτέλεσμα προέχει από οτιδήποτε άλλο. Η ομάδα μας γενικότερα, δεν είχε την ιδανικότερη παρουσία. Καταφέραμε να προηγηθούμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, να έδειχνα δυσκολίες στον τρόπο ανάπτυξης, κι όμως έγινε, κατέθεσαν την ψυχή τους. Μπορεί να είχε κατοχή, αλλά δεν μας δημιούργησε φάση. Τα επόμενα ματς θα είναι πολύ δύσκολα, θα κριθούν όλα την τελευταία αγωνιστική. Έχει γίνει ένα λάθος, δεν πρέπει να κοιτάμε τις άλλες ομάδες, αλλά πως θα βελτιώσουμε τον Άρη. Ευχαριστώ στον κόσμο, αισιοδοξώ ότι και η εικόνα μας στο εντός θα είναι καλύτερη και ο κόσμος θα είναι δίπλα μας.

Είχαμε ένα αγωνιστικό πλάνο, είχε μία οργάνωση αμυντικά. Βελτιωμένη στις στατικές φάσεις. Όλα αυτά μπορεί να μην με ικανοποιούν, αλλά τη δεδομένη στιγμή, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Η νίκη είναι χρυσάφι τη δεδομένη χρονική στιγμή", υποστήριξε ο Νίκος Κωστένογλου.

Καράμπελας: "Δεν μπορούν να συμπεριφέρονται στον Άρη σαν νεοφώτιστη ομάδα"

Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την αποβολή του στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

"Κάναμε μία καινούργια αρχή με τον νέο προπονητή. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Μέσα σε μία εβδομάδα, είναι δύσκολο να αλλάξουν όλα. Είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε. Δεν έχουμε μόνο έναν αντίπαλο. Όποιος είδε το ματς, μπορεί να κρίνει. Δεν συνηθίζω να μιλάω για την διαιτησία. Πρέπει να παλέψουμε. Συνεχίζουμε και ο Θεός βοηθός", υποστήριξε σχετικά με το ματς ενώ στη συνέχεια μίλησε:

Για την αποβολή του: "Δεν μίλησα ποτέ για την διαιτησία, αλλά δεν μπορούν να παίζουν με τον ιδρώτα και την προσπάθεια που κάνουμε. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από το 50-50. Όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο γελάει, αυτό έκανα κι εγώ. Δεν μπορούν να συμπεριφέρονται στον Άρη σαν νεοφώτιστη ομάδα. Να συμπεριφέρονται υποτιμητικά, το 50-50 θέλουμε, τίποτα λιγότερο. Είναι αδύνατο να μην νευριάζεις. Άνθρωποι είμαστε. Ελπίζω κάποια πράγματα να αλλάξουν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ