ΑΡΗΣ

Κωστένογλου: "Δεν ήταν σωστή η επιλογή μου με Ραούλ Μπράβο"

FOOTBALL LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Κωστένογλου, συνέστησε ηρεμία μετά την ήττα στα Τρίκαλα και παραδέχθηκε ότι δεν ήταν σωστή η επιλογή του να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Ραούλ Μπράβο.

Ο Άρης έφυγε με άδεια τα χέρια από τα Τρίκαλα, καθώς γνώρισε την ήττα (1-0) από τον ΑΟΤ κι έμεινε στους έξι βαθμούς από τη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στην άνοδο από την Stoiximan.gr Football League στη Super League.

Ο τεχνικός των "κιτρίνων", Νίκος Κωστένογλου, συνέστησε "ηρεμία γιατί είναι μακρύ το πρωτάθλημα" και παραδέχθηκε ότι δεν έκανε σωστή επιλογή, δίνοντας φανέλα βασικού στον Ραούλ Μπράβο.

"Κάναμε την ομάδα πιο επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο. Η εικόνα μας άρχιζε να είναι αυτή που αρμόζει στην ομάδα μας. Δυστυχώς δώσαμε την ευκαιρία, μείναμε κι εμείς με 10 παίκτες. Δεν κινδυνεύσαμε, αλλά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είχαμε την υπεροχή, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ ακόμα. Θα πρέπει να έχουμε ηρεμία, για να συνεχίσουμε", υποστήριξε αρχικά ο Νίκος Κωστένογλου πριν στη συνέχεια ερωτηθεί κι απαντήσει για:

Τις επιλογές του ως προς τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας: "Οι επιλογές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι δύσκολες. Αυτή τη στιγμή έχουμε κι ελλείψεις. Λείπει και ο Τζεμπούρ και ο Μπαργκάν, προσπάθησα να είμαι πιο επιθετικός. Η εικόνα μας άλλαξε αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γκολ.

Η αλλαγή ήταν αναγκαστική. Δεν είχαμε άλλες επιθετικές λύσεις. Θα πρέπει να σκέφτεστε ότι δεν μπορείς από την αρχή να βάλεις όλα τα όπλα σου. Αν έμπαινε ο Ντούνης, δεν θα είχαμε άλλες επιλογές μετά. Δεν κάνω επιπόλαιες επιλογές, προήλθε από τραυματισμό ο Ντούνης, έκανε ένα καλύτερο ματς. Με τον Μπράβο, πίστευα ότι δεν θα είχαμε μία καλύτερη επιλογή στον αέρα της μεσαίας γραμμής. Δεν φάνηκε εκ του αποτελέσματος ότι ήταν σωστή. Μέχρι και το 55΄δεν δείξαμε ότι διψάμε για το ματς, μετά ξύπνησε η ομάδα και άρχισε να έχει μία ισορροπημένη εικόνα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ