ΑΡΗΣ

Ξέσπασμα Κόκε κατά Καρυπίδη

Ξέσπασμα Κόκε κατά Καρυπίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρχιο Κόκε ξέσπασε κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, και με ανάρτησή του στο Facebook υποστήριξε ότι "τα ψέματα δεν οδηγούν πουθενά".

Έτοιμος να αναλάβει δράση για να βοηθήσει τον Άρη, αν και δεν διευκρίνισε τη μορφή αυτής της δράσης, εμφανίστηκε με δημοσίευσή του στο Facebook ο Ισπανός πρώην επιθετικός των "κιτρίνων", Σέρχιο Κόκε εξαπολύοντας εκ νέου επίθεση προς τον Θόδωρο Καρυπίδη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ TO POST ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΚΟΚΕ:

"Θα να σας πω τι έρχεται στο μυαλό μου - τα αγγλικά μου δεν είναι τα καλύτερα αλλά πιστεύω ότι μπορείτε να με καταλάβετε - πώς δώσαμε μια ομάδα σαν τον Άρη στον κύριο Καρυπίδη και σκέφτομαι την κατάσταση του ΠΑΟΚ και πώς μοιάζει η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τώρα και είπα στον εαυτό μου, γιατί;

Ζήσαμε μερικά χρόνια πριν απίστευτες ημέρες με τον Άρη, ήταν πάρτι κάθε Κυριακή για τους παίκτες και τους οπαδούς, για την πόλη, για τους πάντες. Το να πηγαίνεις στο "Κλεάνθης Βικελίδης" να δεις ένα ματς ήταν σαν πάρτι, θυμάμαι τα πρόσωπα των παικτών της Ατλέτικο όταν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την ατμόσφαιρα. Νιώθω την ανάγκη να το γράψω αυτό τώρα γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν κάτι παραπάνω, γιατί τα ψέματα δεν οδηγούν πουθενά, γιατί θέλουμε πίσω αυτές τις στιγμές.

Κύριε Καρυπίδη, σας παρακαλώ αφήστε τους επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά τους, δεν ξέρετε εσείς. Παίρνω την απόφαση να βοηθήσω από την πλευρά μου την ομάδα να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν. Πώς; Δεν ξέρω ακόμη, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου γιατί ξέρω ποδόσφαιρο 1.000.000 φορές περισσότερες φορές. Είναι αρκετό αυτό που νιώθω για την ομάδα και κανένας δεν μπορεί να μου το πάρει. Συγγνώμη για τα λόγια μου και ευχαριστώ στους υπόλοιπους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ