ΑΡΗΣ

Κουέστα: "Νίκη στο ντέρμπι και Ευρώπη"

EUROPA LEAGUE / ÌÏËÍÔÅ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÏËÍÔÅ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χουλιάν Κουέστα ευχήθηκε ο Άρης να επικρατήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να καταφέρει να σφραγίσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τις δικές του ευχές για το 2020 έκανε ο Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη ευχήθηκε οι κιτρινόμαυροι να επικρατήσουν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να καταφέρουν να σφραγίσουν την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι ευχές που έκανε στο novasports.gr:

Οι ευχές που κάνει για το 2020: "Επειδή πέρασα πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω του τραυματισμού μου όπου έπρεπε να δουλέψω μόνος, εύχομαι πάνω από όλα Υγεία για εμένα κι όλο τον κόσμο.

Στην ομάδα μου τον Άρη εύχομαι το νέο χρόνο να πετύχει τους στόχους του μπαίνοντας στα πλέϊ-οφ και από εκεί βέβαια να πάει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ασφαλώς εύχομαι να νικήσουμε το επόμενο μεγάλο ματς που θα είναι και το πρώτο για το νέο χρόνο, στο γήπεδό μας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ!"

Για το που θα έλεγε τα κάλαντα, αυτές τις ημέρες: "Τα γιορτινά κάλαντα, αφού ο Λάρσον θέλει να τα πει σε εμένα θα ήθελα να τα τραγουδήσω κι εγώ σ’ αυτόν!"

Για το δώρο στα αγαπημένα του πρόσωπα: "Είναι κάτι πολύ απλό. Θέλω να κάνω ένα δείπνο με την οικογένειά μου. Να περάσουμε μαζί μια όμορφη βραδιά μιας και δεν έχω λόγω του προγράμματος τόσες πολλές ευκαιρίες να το κάνω μέσα στη χρονιά..»

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ