ΑΡΗΣ

Κούπερ: "Αφιερώνουμε την πρόκριση στον κόσμο"

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΡΗΣ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΡΗΣ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση του Άρη στους ομίλους του Europa League παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Αούστρια Βιέννης ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Αργεντινό τεχνικός αφιέρωσε την επιτυχία των "κιτρίνων" στον κόσμο, εξέφρασε την άποψη ότι μεταξύ δύο ισάξιων ομάδων πέρασε η καλύτερη, ενώ υπενθύμισε πως η χαρά θα πρέπει να κρατήσει λίγο καθώς ξεκινούν και οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλήμα.

"Είδαμε το παιχνίδι που περιμέναμε. Ένα δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι με πίεση από την Αούστρια γνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να διαφυλάξουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα με μία σωστή αμυντική λειτουργία.

Η δική μου ομάδα είχε την εύνοια της τύχης όταν η Αούστρια είχε ένα δοκάρι. Παρόλα αυτά δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Το μόνο που με πείραξε από την ομάδα ήταν η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όπου δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι",
τόνισε ο έμπειρος τεχνικός του Άρη, και πρόσθεσε:

"Μας έλειψε λίγο παραπάνω η συγκέντρωση και στο τέλος του παιχνιδιού όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο ακόμα γκολ. Από εκεί και πέρα η ομάδα μου είχε μία καλή αμυντική λειτουργία ακόμη και όταν η Αούστρια έπαιξε με γεμίσματα.

Είμαι όμως πάρα πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστούμε στους ομίλους του μετά από δύο προκριματικούς γύρους με δύο καλές ομάδες και ειδικότερα όπως η Αούστρια.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που πήραμε την πρόκριση και θέλουμε να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας που ήρθε εδώ για να μας υποστηρίξει και δεν θέλαμε να γυρίσουνε στεναχωρημένοι πίσω στην Θεσσαλονίκη.

Έχουμε πλέον λίγο χρόνο για να χαρούμε την πρόκρισή μας και στην συνέχεια και πάλι τα κεφάλια μέσα γιατί ξεκινάει το πρωτάθλημα".

Σε ερώτηση για την κατάκτηση της πρόκρισης είπε: "Και οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες. Έγιναν δύο καλά παιχνίδια με την ομάδα μου αντεπεξήλθε στο πρώτο παιχνίδι και τις δυσκολίες του.

Εμείς ίσως να είχαμε και την τύχη με το μέρος για το χρονικό σημείο που βάλαμε το γκολ στο πρώτο παιχνίδι και στην πίεση στα πρώτα λεπτά του δεύτερου παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές μεταξύ δύο ισάξιων ομάδων πέρασε η καλύτερη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ