ΑΡΗΣ

Κόκε: "Θα είμαι στην κερκίδα στο Άρης - ΠΑΟΚ"

Κόκε: "Θα είμαι στην κερκίδα στο Άρης - ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην επιθετικός του Άρη, Κόκε, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι "κίτρινοι" θα βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της Super League και ξεκαθάρισε ότι θα είναι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στον "Arena FM 89,4" φιλοξενήθηκε ο πρώην επιθετικός του Άρη, Κόκε. Ο Ίβηρας εξέφρασε τη σιγουριά για το πλασάρισμα του Άρη στην πρώτη πεντάδα.

Ο Ίβηρας έπλεξε το εγκώμιο των Πάκο Ερέρα και Μπρούνο Γκάμα και ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται στην εξέδρα του "Κλεάνθης Βικελίδης" για το ντέρμπι τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

"Παρακολούθησα τα παιχνίδια του Άρη και είμαι χαρούμενος για το ότι. Ανεξάρτητα αν η ομάδα είναι καλή ή όχι, λόγω μεγέθους, γηπέδου, οπαδών, πρέπει να είναι στην πρώτη πεντάδα. Πάντως, έχει αποκτήσει πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να πετύχει πολλά φέτος", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Πάκο Ερέρα: "Δεν τον ξέρω προσωπικά, όμως από όσα έχω ακούσει μου αρέσει ο τρόπος του. Είναι ένας προπονητής που λέει ευθέως αυτό που θέλει. Το γεγονός ότι έχει δουλέψει σε πολλές ισπανικές ομάδες, λέει πολλά. Δεν έχει χάσει ακόμη ο Άρης με αυτόν στο τιμόνι και δεν είναι τυχαίο".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη, τους στόχους της ομάδας και τους λατίνους ποδοσφαιριστές: "Μου αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής. Τα γκολ που πέτυχε ο Άρης ήρθαν από τα άκρα, ή από τον άξονα, ήταν γκολ που φάνηκε η δουλειά της ομάδας. Δεν ξέρω προσωπικά κανέναν παίκτη, όμως μου αρέσουν οι έξυπνοι παίκτες και οι λατίνοι το έχουν αυτό. Μου άρεσε το γκολ του Μπρούνο Γκάμα, και δείχνει ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Όσον αφορά τον στόχο του Άρη, είμαι σίγουρος θα είναι στην πρώτη «5αδα» του πρωταθλήματος".

Για την ατμόσφαιρα του "Καυτανζογλείου" κόντρα στη Λάρισα: "Δεν ζηλεύω την ατμόσφαιρα του γηπέδου, αλλά θα ήθελα να είμαι στη θέση των ποδοσφαιριστών του Άρη στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την επιστροφή του Άρη και είμαι σίγουρος ότι οι νέοι παίκτες κατάλαβαν τι σημαίνει να παίζεις στον Άρη".

Για το αν σκοπεύει να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να δει τον Άρη φέτος: "Ξέρω πως το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι στις 14 Οκτωβρίου, οπότε μετά από τέσσερα χρόνια που θα γίνει το ντέρμπι, δεν θα μπορούσα να χάσω αυτό το παιχνίδι. Θα είμαι ένας από εσάς στην κερκίδα".

Για το αν ασχολείται με το ποδόσφαιρο αυτήν την περίοδο: "Δεν ασχολούμαι πολύ με το ποδόσφαιρο, βλέπω μόνο τον 12χρονο ανιψιό μου που αγωνίζεται στην Μάλαγα, περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και ξεκουράζομαι τον τελευταίο καιρό, αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψω στο ποδόσφαιρο από κάποιο πόστο, γιατί είναι αυτό που με εκφράζει και αγαπάω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ