ΑΡΗΣ

Κόκε: "Να τελειώσω την καριέρα μου στον Άρη"

Κόκε: "Να τελειώσω την καριέρα μου στον Άρη"
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Κόκε εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επέστρεψε στον Άρη μετά από τέσσερα χρόνια, υποστηρίζοντας ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους "κίτρινους".

Ξεκίνησε με τη φράση, "'ήρθα και πάλι σπίτι". Ο Σέρχιο Κόκε επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και υποστήριξε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στους "κίτρινους" μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης (3-0) επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

"Είμαι και πάλι στο σπίτι μου. Την τελευταία φορά έφυγα με δάκρυα και σήμερα ήρθα με χαμόγελο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποδοχή τους. Νιώθω ότι είμαι ξανά στο σπίτι μου και για αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω.

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να ανταποδώσει όλη αυτή την αγάπη του κόσμου. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο και να προσφέρω όσα περιμένουν από μένα.

Όταν μου έγινε πρόταση να επιστρέψω, υπήρχε άλλος πρόεδρος. Εφυγα από την Ινδία και γύρισα. Οσο είμαι εδώ, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Super League και γιατί όχι, να τελειώσω την καριέρα μου εδώ"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ