ΑΡΗΣ

Καρυπίδης σε παίκτες Άρη: "Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης έμεινε στο 1-1 με τη Λαμία, κάτι που έφερε απογοήτευση στους ποδοσφαιριστές, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να τους εκφράζει την εμπιστοσύνη του ενόψει της συνέχειας.

Ο Άρης έφερε την πέμπτη του ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα μετά το 1-1 με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που έφερε και απογοήτευση στους ποδοσφαιριστές των "κιτρινόμαυρων", όπως παραδέχθηκε και ο Γερμανός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα.

"Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Έπρεπε να κερδίσουμε. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυριαρχήσαμε, όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις μας έχουν ανέβει".

Το κλίμα θέλησε να αλλάξει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, που μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες έτσι ώστε να τους ανυψώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας.

" Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Κάνατε ό,τι μπορούσατε για να κερδίσουμε αλλά ήμασταν άτυχοι. Συνεχίζουμε. Πάμε παρακάτω. Να συνεχίσουμε έτσι κι ακόμη καλύτερα. Θα πάρουμε από αλλού τους βαθμούς που χάσαμε με τη Λαμία".

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει ικανοποίηση από τον Ένινγκ όσον αφορά την απόδοση, αφού οι ποδοσφαιριστές του Άρη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και θα μπορούσαν να έχουν κάνει την ανατροπή εάν ήταν λίγο καλύτερες οι τελικές προσπάθειες.

Κατά τα άλλα ο Χαβιέ Ματίγια συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα και θα απουσιάσει σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του Άρη, που θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Ατρόμητο εκτός έδρας, τον ΟΦΗ εκτός, Βόλο εντός και Παναθηναϊκό εκτός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ