ΑΡΗΣ

Καρυπίδης σε Αναστόπουλο: "Φτιάξε ομάδα τρένο για Super League"

Καρυπίδης σε Αναστόπουλο: "Φτιάξε ομάδα τρένο για Super League"
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Ο Άρης οδηγεί την κούρσα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και δείχνει να ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να χάσει την άνοδό του στη Football League. Ο Θόδωρος Καρυπίδης το γνωρίζει και ήδη φρόντισε να ζητήσει από το Νίκο Αναστόπουλο να κάνει το 3 στα 3 στο φινάλε του 2015 και να φτιάξει ομάδα που θα ανέβει τρένο στη Super League.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες του Άρη είχε σαν στόχο την άνοδο στη Football League και την επόμενη χρονιά στη Super League για αυτό ήδη φρόντισε να ζητήσει από το Νίκο Αναστόπουλο να κάνει το 3 στα 3 στο φινάλε του 2015 και να φτιάξει ομάδα που θα ανέβει τρένο.

Το φινάλε του 2015 σε 19 μέρες και η υποδοχή του 2016 θα σηματοδοτήσει την έναρξη του προγραμματισμού για την επίτευξη του δεύτερου στόχου της τρέχουσας διετίας όπως αυτοί είχανε οριοθετηθεί από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Της κατάκτησης των δύο ανόδων. Από την Γ΄ Εθνική στη Football League στη τρέχουσα και από τη Football League στη Super League την επόμενη ώστε ο Άρης να επιστρέψει στο πρωτάθλημα που είναι η φυσική του θέση. Βάσει της ιστορίας του και του κόσμου.

Με τον Άρη να είναι στο +9 από τη 2η θέση και τη Δόξα Δράμας θέλω του Καρυπίδη είναι η ομάδα του Αναστόπουλου να κάνει το 3 στα 3 στα τρία τελευταία παιχνίδια του 2015 και να πάρει άλλους 9 βαθμούς. Καταρχήν το αυριανό παιχνίδι με τη Θύελλα Φιλώτα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ακολούθως τη Τετάρτη (16/12) στη Δράμα κόντρα στη Δόξα και ακολούθως την επόμενη Κυριακή (20/12) εκτός έδρας με τον Έβρο Σουφλίου.

Η επίτευξη του απόλυτου στα επόμενα τρία παιχνίδια για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα ισοδυναμεί σύμφωνα με τον Καρυπίδη πως η άνοδος θα εξασφαλιστεί ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Ουσιαστικά θα έχει εξασφαλιστεί, απλά θα απομένει να γίνει και μαθηματικά στη διάρκεια του Β΄ γύρου της κούρσας, αφού η διαφορά από τους "μαυραετούς" της Δράμας θα έχει πάει τουλάχιστον στο +12.

Κάτι που σημαίνει ότι με βάση το σκεπτικό του ισχυρού άνδρα της ομάδας θα μπορεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Της 2016-2017 όπου ο Άρης θα κληθεί να κερδίσει ένα από τα εισιτήρια της ανόδου στη Super League. Και σύμφωνα με το θέλω του Καρυπίδη το πρώτο.

Καρυπίδης σε Αναστόπουλο: "Φτιάξε ομάδα τρένο για Super League"
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Sport24.gr φέρεται να του ξεκαθάρισε: "Εν λευκώ προχώρα να φτιάξεις μία ομάδα που θα ανέβει τρένο στη Super League".

Μάλιστα οι δύο άνδρες συζήτησαν ακόμη και για το πως θα ενισχυθεί το ρόστερ για να πετύχει την άνοδό του στη Super League στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Στη διάρκεια του προσεχούς καλοκαιριού 2016 και όχι στη προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού ο Άρης διαθέτει ένα ρόστερ σαφώς πιο έμπειρο από όλα τα υπόλοιπα με ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία από τη Super League. Η διαφορά εξάλλου του +9 που έχει ήδη χτιστεί μετά από 14 αγωνιστικές και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έπεται συνέχεια ώστε η ψαλίδα να ανοίξει κι άλλο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Άρης θα προχωρήσει σε 5-7 μεταγραφές από το πάνω ράφι και μία με την οποία ο Καρυπίδης θέλει να "φτιάξει" τον κόσμο του Άρη. Ο νυν ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος εξάλλου στο διάστημα της παρουσίας του στα κοινά έχει καταφέρει να κερδίσει το μεγάλο του στοίχημα. Να κερδίσει την καθολική αποδοχή της "κιτρινόμαυρης" οικογένειας πετυχαίνοντας κάθε μέρα που περνάει να σβήνει ολοένα και περισσότερο τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να υπήρχανε στο ξεκίνημα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει πετύχει το γεγονός της οικονομικής συνέπειας που τον διακρίνει απέναντι σε όλη την ομάδα.

Η επίτευξη εξάλλου της ανόδου του Άρη στη Football League από τη Γ΄ Εθνική, όπου μετά τα λάθη που γίνανε στην περσινή αγωνιστική περίοδο 2014-2015 είχανε σαν αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να παραμείνει στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα ισοδυναμεί με την εκ νέου σύσταση της ΠΑΕ. Αυτής της οποίας ο Καρυπίδης επιθυμεί και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα γίνει το απόλυτο αφεντικό της.

Καρυπίδης σε Αναστόπουλο: "Φτιάξε ομάδα τρένο για Super League"
Προπόνηση Άρης INTIME SPORTS

Η αποστολή για Θύελλα Φιλώτα

19 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι (13/12, 15:00) με τη Θύελλα Φιλώτα ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, μετά το τέλος της Σαββατιάτικης (12/12) τελευταίας προπόνησης αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Μπράβο και Παυλίδη, αλλά και τους τιμωρημένους Καζναφέρη και Καλογέρη.

Η τελευταία προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό ραντεβού στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Πόι, Τάτος, Ρόβας, Σαμαράς, Τσουμάνης, Καπνίδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος και Μαζουλουξής.

Κι όσο για τη βασική ενδεκάδα το μοναδικό ερώτημα του τεχνικού του Άρη έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Βασίλη Ρόβα στα χαφ. Ο Αναστόπουλος προσανατολίζεται δίπλα στον 31χρονο μέσο να χρησιμοποιήσει τον Πασχάλη Μελισσά που μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει λεπτό στα 13 παιχνίδια της ομάδας. Μάλιστα για αυτό την Παρασκευή δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι με τη Θύελλα Φιλώτα.

Καρυπίδης σε Αναστόπουλο: "Φτιάξε ομάδα τρένο για Super League"
Κυζερίδης INTIME SPORTS

Ο Κυζερίδης στη Θεσσαλονίκη

O Νίκος Κυζερίδης επέστρεψε μετά από μερικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, στην πόλη που ουσιαστικά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Άρη όντας και αρχηγός του. Ο 44χρονος επέστρεψε για το παιχνίδι της ζωής του που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Το φιλικό των βετεράνων του Άρη με αυτούς της ΑΕΛ με σκοπό του να μπει ένα ακόμη λιθαράκι στη τεράστια προσπάθεια οικονομικής του ενίσχυσης για τον «Γολγοθά» που βιώνει.

Συγκεκριμένα ο Κυζερίδης έχει προσβληθεί από καρκίνο στους λεμφαδένες και δίνει τον προσωπικό του αγώνα ζωής στη Γερμανία όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Ένας αγώνας με χρονική διάρκεια μεγαλύτερη από τα 90λεπτα συν τις καθυστερήσεις που είχε συνηθίσει αγωνιζόμενος με τις ομάδες του κι ενώ εκκρεμεί η δικαστική απόφαση για να αποζημιωθεί μέσω του ελληνικού κράτους για τα χρήματα που απώλεσε ως ποδοσφαιριστής από την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 44.

Ο Κυζερίδης αναμένεται να είναι παρών και στο αυριανό παιχνίδι του Άρη με τον Φιλώτα, την Κυριακή (13/12), και μεθαύριο Δευτέρα (14/12) να παίξει έστω και για συμβολικούς λόγους μερικά λεπτά φορώντας τη φανέλα του Άρη στο φιλικό με την ΑΕΛ.

Μάλιστα το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρηυποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον Κυζερίδη και του παρέδωσε ανθοδέσμη με μια κάρτα, μέσα στην οποία υπήρχε το προσωπικό καλωσόρισμα του επικεφαλής του Θόδωρου Καρυπίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ