ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Να δούμε τον Άρη πρωταγωνιστή"

Καρυπίδης: "Να δούμε τον Άρη πρωταγωνιστή"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος ότι η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Άρη μπορεί να καταφέρει πολλά εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, με αφορμή την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΑΣ ΑΡΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Γιάννη Ψηφίδη και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗ για την ανάληψη των καθηκόντων τους και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθούν στην αποστολή τους, που είναι η αναδόμηση του Ερασιτέχνη, του πιο ζωτικού κυττάρου του οργανισμού που λέγεται ΑΡΗΣ. Από την πλευρά μου, υπόσχομαι πως θα είμαι δίπλα τους στην προσπάθεια που θα κάνουν.

Με ειλικρινή διάθεση και αμοιβαία εμπιστοσύνη θα συνεργαστούμε εντατικά και μεθοδικά σε όλα τα επίπεδα, αφού ο στόχος όλων μας είναι κοινός. Να δούμε ξανά τον ΑΡΗ υγιή, αυτάρκη και πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα και σε όλους τους τομείς. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά. Μαζί και με την στήριξη του κόσμου του ΑΡΗ μπορούμε χέρι χέρι να καταφέρουμε πολλά».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ