ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Έχουμε κλείσει εξτρέμ και στόπερ, σκέφτηκα να φύγω μετά τη Λαμία"

Καρυπίδης: "Έχουμε κλείσει εξτρέμ και στόπερ, σκέφτηκα να φύγω μετά τη Λαμία"
MOTIONTEAM

Ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, υποστήριξε ότι οι "κίτρινοι" έχουν κλείσει εξτρέμ και στόπερ, ενώ είναι κοντά και σε δεξιό μπακ. Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε ν' αποχωρήσει λόγω των αποδοκιμασιών μετά τη νίκη (1-0) επί της Λαμίας, υπερασπίστηκε τον Ντίνο Διαμαντόπουλο κι αποκάλυψε πότε έφθασε στ' άκρα με τον Πάκο Ερέρα.

Αρκετές ενδιαφέρουσες ατάκες επιφύλαξε ο Θόδωρος Καρυπίδης στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο ιδιοκτήτης του Άρη αποκάλυψε ότι πήρε τηλέφωνο τον Πάκο Ερέρα κι "έγιναν κ...λος" όταν ο πρώην τεχνικός των "κιτρίνων" προσπάθησε να πάρει πίσω στη Λας Πάλμας τον Ματέο Γκαρσία.

Εξήγησε γιατί προχώρησε στην πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη, υπερασπίστηκε τον τεχνικό διευθυντή, Ντίνο Διαμαντόπουλο και ξεκαθάρισε ότι έχει κλείσει εξτρέμ και στόπερ, ενώ είναι κοντά και σε δεξιό μπακ. Αναλυτικά όσα είπε:

"ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ"

Για το λόγο της συνέντευξης Τύπου: "Δεν συνηθίζω να κάνω δημόσια τοποθετήσεις, τώρα ένιωθα την ανάγκη ότι πρέπει να μιλήσουμε στον κόσμο του Άρη και να εκφράσω μερικές απορίες, για μερικά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Είμαστε στην 17η αγωνιστική και είμαστε μέσα στον στόχο μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε μεγάλες προσδοκίες, κάναμε μία κοιλιά, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, για το αν ήμασταν άτυχοι ή όχι. Δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε και δεν πήγε η ομάδα όπως θέλαμε. Είμαστε στην 5η θέση, υπάρχει γκρίνια, στεναχώρια σε κάθε παιχνίδι. Αντί οι αντίπαλοι να φοβούνται που έρχονται στην έδρα μας, υπάρχει μεγάλη πίεση στην δική μας ομάδα, από το ξεκίνημα βρίζουν τον τεχνικό διευθυντή, τον Καρυπίδη, τους παίκτες. Με αποκορύφωμα το ματς με την Λαμία. Εγώ δεν ήμουν εδώ, αλλά το έβλεπα από το εξωτερικό, δεν πίστευα σε αυτά που έβλεπα. Στο τέλος βάζαμε γκολ και μετά βρίζαμε όποιον βρίσκαμε.

Για την κατάσταση της ομάδας: Δεν έχουν ψυχολογία οι παίκτες, μιλάω μαζί τους και είναι όλοι στρεσαρισμένοι. Δεν ξέρω ποιοι καλλιεργούν αυτή την εσωστρέφεια. Τα ίδια έγιναν και παλαιότερα και έφτασε στην Γ΄Εθνική. Επί Κούπερ αποκλείστηκε στο Κύπελλο, όλοι πονέσαμε με τον αποκλεισμό και πιο πολύ εγώ. Με τον Κούπερ αποκλείστηκε στα Τρίκαλα, με τον Όγιος στη Νίκη Βόλου. Δεν υπήρχε αυτή η παράνοια. Μπορώ να καταλάβω την δυσαρέσκεια, έχω σκύψει το κεφάλι, είμαι εδώ και 4 χρόνια και τα κατάλαβα όλα, την στεναχώρια την πίκρα τους. Στην Β΄Εθνική τα ίδια, μηδέν στήριξη. Κάναμε και τα λάθη τα δικά μας, τα διορθώσαμε και σήμερα είμαστε εδώ και είμαστε πολύ καλά. Θα παλέψουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Αν δεν έχουμε τον κόσμο εδώ δεν θα πετύχουμε. Είμαστε εχθροί; Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, όχι να μας κρίνουν στο γήπεδο. Πήραμε κάποιους παίκτες, συμμετείχα στον σχεδιασμό με Ερέρα, ήταν δική μου επιλογή, πήγα και τον βρήκα, συμφωνήσαμε και επιλέξαμε κάποιους παίκτες.

Καρυπίδης: "Έχουμε κλείσει εξτρέμ και στόπερ, σκέφτηκα να φύγω μετά τη Λαμία"
MOTIONTEAM

Ο σχεδιασμός έγινε, όχι για να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά εγώ μέσα μου ήξερα πως είναι για την Ευρώπη, ο σχεδιασμός. Θα μπορούσα να κάνω ένα μικρό μπάτζετ και να είμαστε όλοι… ηθοποιοί. Πήρα παίκτες για να πάμε στην Ευρώπη. Παρακαλώ πολύ να είμαστε ψύχραιμοι. Στις χαρές το ήξερα. Δεν δέχομαι αυτή την απαξίωση για την ομάδα και τα παιδιά. Θα έρθουν και κακές μέρες. Εγώ δεν ήμουν Άρης, έγινα Άρης και δεν κομπλάρω να το πω. Και έγινε από πολλούς περισσότερους και τον πονάω περισσότερο, κι όταν θα φύγω θα είμαι πάλι Άρης. Το θέμα είναι να φύγω εγώ, όχι να με διώξουν και μετά την Λαμία το σκέφτηκα, γιατί δεν αξίζω τέτοια απαξίωση. Με τους Αρειανούς παράγοντες που τον εξαφάνισαν από τον χάρτη.

Ζητώ από τον κόσμο να έρθει με την φωνή του να δώσει την ώθηση στην ομάδα και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Έχουμε άλλα 7 ματς στην έδρα μας, να τους δείξουμε την δύναμή μας, να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να φτάσουμε στον στόχο. Ο Άρης στις καλές εποχές, με τα τρελά μπάτζετ, το 2011/12 στις ίδιες αγωνιστικές είχε τους ίδιους βαθμούς, τις επόμενες λιγότερους.

"Ο ΕΡΕΡΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ Κ..ΛΟΣ"

Για την απομάκρυνση του Πάκο Ερέρα: "Όλα έχουν ξεκινήσει από την μέρα που έφυγε ο Ερέρα, γι αυτό επέλεξα να μην βγω να μιλήσω. Δεν είχα πρόβλημα να πω τι δεν έκανε. Σίγουρα δεν ήμασταν τρελοί; Θέλαμε το κακό της ομάδας; Την απόφαση δεν την πήρε ο Διαμαντόπουλος, μόνος του, είχαμε εντοπίσει πολλά πράγματα από την προετοιμασία. Περιμέναμε βελτίωση, αλλά δεν την είδαμε. Το καλό ξεκίνημα τα κάλυψε. Εμείς ξέραμε όμως τα λάθη του Ερέρα και τα είχαμε εντοπίσει στην Ολλανδία. Δεν έφυγε ο Ερέρα γιατί έχασε τα ντέρμπι, ο καθένας θα μπορούσε να τα χάσει. Στο 83΄στα Γιάννινα έκανε τρεις μαζικές αλλαγές. Δεν το είδα ξανά ποτέ στη ζωή μου. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν πέντε πρωτοκλασάτοι παίκτες ήρθαν και μας μίλησαν για την δουλειά του προπονητή, ότι δεν κάνουν τίποτα στις προπονήσεις. Αυτό ήταν η σταγόνα και μετά πήραμε την απόφαση να αλλάξουμε προπονητή".

Για την πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη και τον τεχνικό διευθυντή, Ντίνο Διαμαντόπουλο:άναμε μία επιλογή, θέλαμε Έλληνα που ξέρει την κατηγορία. ΑΝ φέρναμε έναν ξένο, θα θέλαμε έναν μήνα να προσαρμοστεί. Φέραμε έναν Έλληνα που μπορεί να μην είχε δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, αλλά έχει γνώσεις. Δεν τον αγκαλιάσαμε τον αμφισβητήσαμε. Ένιωθε ανεπιθύμητος, βρίζουμε τον Διαμαντόπουλο. Μία επιλογή δική μου, είναι άριστος γνώστης, έχει επαφές με ευρωπαϊκούς συλλόγους και με μεγάλα γραφεία. Αυτά που ακούω για χαρτάκια είναι να γελάς. Δεν θα δεχόταν ούτε ο Ερέρα, ούτε ο Διαμαντόπουλος. Αυτά τα έβγαζαν οι παίκτες που δεν έπαιζαν και κατηγορούσαν τον Διαμαντόπουλο. Ο Άρης στις μεταγραφές είχε το χειρότερο όνομα στην Ευρώπη. Μπήκε μπροστά ο Διαμαντόπουλος και πέτυχε για να έρθουν οι παίκτες. Γιατί να τον χτυπάμε; Δεν φταίει ο Διαμαντόπουλος.

Για τον Ερέρα τέλος, οι παίκτες δεν ήξεραν τον αντίπαλο. Πήγαμε να παίξουμε τον ΠΑΟΚ και οι ξένοι ειδικά δεν ήξεραν ποιον θα αντιμετωπίσουν. Τους έδειχνε βίντεο τον ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ και τους έδειχνε τον ΟΦΗ. Το μόνο που με ενόχλησε είναι το θέμα του Γκαρσία. Να τον παίρνει τηλέφωνο να γυρίσει στην Λας Πάλμας. Κι αυτοί να τον πιέζουν, 20 χρονών παιδί. Τον πήρε τηλέφωνο και γίναμε… κ@λος".

Φταίει ο Παντελίδης για τον ΠαναθηναΪκό ή τον Παναιτωλικό; Το θέαμα που βλέπω στην ομάδα δεν μ αρέσει. Προτιμώ να παίζουμε μπάλα και να κερδίζουμε από το να μην χάνουμε. Παίξαμε με τον Πανιώνιο και τα Γιάννινα και χάσαμε. Κάθε μέρα βλέπεται τι συμβαίνει. Χτύπησε ο Γκάμα, ο Γιουνές, ο Σιώπης, ο Βέλεθ. Τέσσερις φορές θλάση ο Βέλεθ. Κάθε ματς έχουμε ένα θέμα, στο τελευταίο το γήπεδο, ήταν τραγικό. Είναι θέμα της Λίγκας, την ψάχναμε την Λίγκα. Το έβαλαν τώρα θέμα στο Δ.Σ".

Για την οργάνωση της ομάδας: "Κάποιοι δημιουργούν αυτή την εσωστρέφεια. Κάποιοι δημοσιογράφοι όταν ανέλαβε, ζητούσαν ρουσφέτια. Δεν τους τα έκανα και τώρα θέλουν να σπιλώσουν τους πάντες. Λένε πως δεν υπάρχει οργάνωση. Σε έναν χρόνο κάνω μεγάλη προσπάθεια να οργανώσουμε την ΠΑΕ. Δεν έχουμε οργάνωση στο εμπορικό, γι αυτό βρήκαμε και θα ανακοινωθεί μία εμπορική διευθύντρια που θα ασχοληθεί με τις συμφωνίες και όλους τους χορηγούς. Δεν μπορούσαμε να βρούμε, τώρα θα έχουμε.

Καρυπίδης: "Έχουμε κλείσει εξτρέμ και στόπερ, σκέφτηκα να φύγω μετά τη Λαμία"
MOTIONTEAM

Η δυσκολία ήταν πως ο Άρης έλειπε τέσσερα χρόνια, όταν ξεκίνησε πολύ καλά, περιμέναμε ότι οι χορηγοί μόνοι τους θα ερχόντουσαν και περίπου έγινε. Στην Αθήνα δεν μιλούσε κανένας για τον Άρη και θέλουμε να το επαναφέρουμε, δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη αυτό. Στο κομμάτι του γηπέδου. Όλα διαλυμένα. Θα περίμενα κι εγώ από τους Αρειανούς παράγοντες που δεν έκαναν ποτέ τίποτα. Κάναμε μία επένδυση στο Ρύσιο, να είναι όλα ανθρώπινα. Δεν φταίει ο ΑΣ για το γήπεδο. Δεν μπορούν οι άνθρωποι. Σχεδόν 500.000 ευρώ για το γήπεδο. Στο φιλικό με την ΑΕΛ θα μας έτρωγαν, που ξέραμε πως δεν ήταν έτοιμο. Τώρα βλέπετε την εικόνα του. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα σε μία χρονιά.

Τον επόμενη μήνα έχει βγει το πλάνο 150.000 ευρώ για όλες τις τουαλέτες. Θα γίνουν όλα, τοσα χρόνια δεν έγινε τίποτα. Βάλαμε τα τουρνικέ. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, δεν είχε άδεια λειτουργίας το γήπεδο. Το πιστεύετε ή όχι. Αναθέσαμε σε ένα γραφείο να τρέξει το θέμα της άδειας και να δει τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να κάνουμε μία κερκίδα ακόμα και να σκεπάσουμε το γήπεδο. Το πολύ σε 2 μήνες θα παρουσιάσουμε πως θα γίνει το γήπεδο, σε τρία στάδια βέβαια. Έχουμε μία τεχνική εταιρία, που έχει αναλάβει ως σύμβουλος, για να δουλέψει σωστά το γήπεδο"

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: "Υπάρχει μία πίεση, πως έχουμε καθυστερήσει να κάνουμε μεταγραφές. Ο Γενάρης είναι δύσκολος και δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες. Δεν αργήσαμε. Ξέραμε ότι θα έχουμε τόσους τραυματίες; Λύσαμε κάποια συμβόλαια ήσυχα, να φύγουν δίχως να χρεώσουμε την ομάδα. Να πάρουμε παίκτες, μόνο για να πάρουμε δεν θα γίνει. Περιμένουμε πολλά από τον Τόνσο, τον ξέρετε, πήραμε τον Κόρχουτ που ήρθε να βοηθήσει. Δύο προσθήκες αύριο, το αργότερο μεθαύριο, για να ενταχθούν στην ομάδα. Ψάχνουμε. Έχουμε 4 σκάουτερ και δουλεύουν όλη μέρα. Κάποιοι δεν έρχονται γιατί δεν είναι ελεύθεροι ή τα λεφτά είναι πολλα. Δευτέρα ή Τρίτη θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφές και πρώτα ο Θεός ένας επιθετικός. Έχουμε ανάγκη από τον κόσμο να βοηθήσουν από το πρώτο παιχνίδι με τα Γιάννινα και θα βγούμε κερδισμένοι…”.

"ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ"

Για το αν θεωρεί πως έχει ευθύνη σε κάτι και αν θεωρεί πως υπάρχει ένα σχέδιο οργανωμένο κατά του Καρυπίδη ή του Άρη: "Δεν θέλουν έναν Άρη δυνατό, είναι το μόνο σίγουρο. Δεν νομίζω πως είναι οργανωμένο, αλλά δεν είναι λογική αυτή η αντίδραση. Είναι παράνοια. Είναι λογικό στο 89 να ζητά ένας γκολ, στο 90 να το σκοράρει και στο 91 να βριζεις; Ήμουν στο ΠΑΟ-Λάρισα, με έναν Αλαφούζο που δεν υπάρχει και είναι μόνο ο Ουζουνίδης και ο Διαμαντόπουλος να κρατούν την ομάδα. Βάζει ο ΠαναθηναΪκός γκολ ίδιο με εμάς και θα έπεφτε το γήπεδο από τους πανηγυρισμούς. Σε έναν Παναθηναϊκό που παραπαίει. Δεν τα βάζω με τον κόσμο, απλά λέω την πικρία μου. Κάνω λάθη και τα παραδέχομαι. Κάποιοι βγήκαν, κάποιοι όχι. Ματώνουμε, λύνουμε συμβόλαια, έχουμε κάνει λάθος. Όπως εγώ που δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις ακαδημίες. Συζητάμε με τον Άγγελο Χαριστέα, για την επόμενη χρονιά να δουλέψουμε μαζι στις ακαδημίες. Του ζήτησα να έρθει να αναλάβει του χρόνου".

Για τον κόσμο και να θεωρεί πως δεν έχει στηρίξει αρκετά την ομάδα: “Στην αρχή στήριξε πολύ. Δεν είναι το θέμα αν θα έρθουν στο γήπεδο ή όχι. Δεν είπαμε γιατί δεν έρχονται. Άλλα αυτοί που έρχονται, όποιοι είναι θυμωμένοι και δεν μπορούν να είναι ψύχραιμοι να μην έρχονται. Βρίζουν την ομάδα και τους παίκτες, θέλουμε αυτούς που να μας δίνουν ώθηση. Μακάρι να είχαμε 15.000 κόσμο σε κάθε ματς”.

Για τον Ερέρα και γιατί άργησε να τον απομακρύνει, αν βοηθήθηκε ή όχι από την ομάδα στο σκάουτινγκ: "Είδαμε το πρόβλημα από την Ολλανδία. Συζητήσαμε μαζί του και είπε ότι θα τα δουλέψει. Πέρασε ο καιρός, κέρδιζε η ομάδα, οι παίκτες είχαν γκρίνια στα αποδυτήρια. Δεν δούλευε σωστά. Παίκτες το έλεγαν, πως δεν δουλεύουμε καθόλου. Δεν υπήρχε φυσική κατάσταση. Έβλεπα από τον ειδικό μηχανισμό τις αποδόσεις των παικτών και ήταν κάθε εβδομάδα πιο κάτω. Πήρα τις μετρήσεις από τον Αστέρα, τον ΠΑΟ και είδα τι χιλιόμετρα και πως τρέχουνε και τι εμείς. Δυο χλμ κάτω κάθε παίκτης μας. Ο Ερέρα είχε την δική του λογική, δεν άκουγε. Είχε αποφασίσει να φύγει στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Η διαμάχη μας ήταν η ανάλυση, γιατί του την είπα εγώ για την ανάλυση. Δεν δεχόταν, με πίεση δέχθηκε αναλυτή, δεν ήθελε!".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τον Παντελίδη: "Από τον τρόπο που παίζει η ομάδα δεν είμαι για να είμαι ειλικρινής. Το συζητάω συνέχεια μαζί του. Αλλά είναι και κάποιοι παράγοντες, όπως οι τραυματισμοί. Αν κερδίζαμε ΠΑΟ και Παναιτωλικό θα λέγαμε πως είμαστε καλά. Εγιναν οι στραβές και λέμε πως δεν είμαστε ευχαριστημένοι, περιμένω αλλαγή και θα δω, είμαι βέβαιος. Φέρνουμε παίκτες και θα τους δείτε. Δεν είναι… παιδάκια! Θα βοηθήσουν, λίγο υπομονή και θα τους δείτε. Κατά την εκτίμησή του δεν φταίει ο Παντελίδης για κάποια λάθη ηλίθια στον Ατρόμητο. Ξαφνικά οι καλοί παίκτες, τώρα δεν είναι;”.

Για τον Διαμαντόπουλο και τον ερχομό του μετά τον Ερέρα: "Μετάνιωσα που δεν τον έφερα νωρίτερα. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για τον Διαμαντόπουλο. Για το ήθος του δεν δέχομαι να λένε πράγματα. Όταν ήρθε, είχε ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός, μετάνιωσα που δεν ήρθε νωρίτερα. Η βοήθειά του ήταν πολύ μεγάλη”.

Για τα οικονομικά δεδομένα της παρουσίας του στον Άρη: "Καταστροφή! Στη Γ΄Εθνική, 1.300.000 από το άγχος και την πίεση να μην γίνει καμία στραβή. Κάναμε ένα τρελό μπάτζετ στην Γ΄Εθνική με παίκτες Σούπερ Λιγκ, τους πήγαμε στο Σουφλί και την Κρύα Βρύση να παίζουν. Στη Β΄καμία βοήθεια. Όλο το πήραμε στην πλάτη μας. Εμείς αγοράζαμε παίκτες και κάποιοι συνάδελφοι… ομάδες. Δεν το είχα ξαναζήσει. Είδαμε τα λάθη μας, τα διορθώσαμε, προνοήσαμε κάποια θέματα και την δεύτερη χρονιά βγήκαμε και φτάσαμε σήμερα εδώ. Ένα αξιοπρεπές μπάτζετ για τον Άρη φέτος και δεν είναι μόνο αυτό. 1.5 εκ. ευρώ για τις εγκαταστάσεις; Δεν ζω στο Παρίσι, ξέρω τα προβλήματα του κόσμου. Δεν βοηθούν τον Καρυπίδη, αλλά την ομάδα. Ο Άρης δεν χρωστάει τίποτα! Είναι απόλυτα υγιής! Εγώ δεν είμαι στον Άρη διαχειριστής, βάζω τα δικά μου λεφτά. Σε τρεις μήνες θα γίνει μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μεγάλη. Πληρώνουμε και τις αμαρτίες των προηγούμενων ετών. Περίμενα την πρώτη χρονιά της Β΄να ανεβούμε αλλά είδατε γιατί δεν έγινε.

Έχω μεγάλη ζημιά στις δικές μου εταιρίες με την υπόθεση Μαρινόπουλου, αλλά είμαστε εδώ και στηρίζουμε. Η εταιρία μου πληρώνει για την χορηγία στην φανέλα της ομάδας. Από χορηγίες, δεν είχα αυτό που περίμενα. Ήμουν στην Κίνα για θέμα που είχαν να κάνουμε την δουλειά και προσπάθησα να βάλω τον Άρη μέσα. Τους δείχνω ποιος είναι ο Άρης, τον κόσμο, για να φέρω χορηγούς".

Για το αν εγγυάται πως θα καλύψει κάθε ζημία της ομάδας: “Σήμερα είναι όλοι πληρωμένοι και στις 30/6 θα είναι επίσης όλοι πληρωμένοι. Δεν θέλω να χρεωθεί ο Άρης. Κι εγώ να φύγω το καλοκαίρι, θέλω ο Άρης να είναι υγιέστατος"

Για το αν έχει σκεφτεί να παραχωρήσει τις μετοχές του Άρη: "Αν βρεθεί κάτι καλύτερο από μένα για τον Άρη, είμαι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση, αλλά δεν είδα κανέναν. Που είναι οι επενδυτές; Δεν είδα κανέναν".

Καρυπίδης: "Έχουμε κλείσει εξτρέμ και στόπερ, σκέφτηκα να φύγω μετά τη Λαμία"
MOTIONTEAM

Για την παρουσία του στην Κίνα: "Είχε καθαρά προσωπικούς λόγους, επαγγελματικούς, είχαμε τα εγκαίνια μίας έκθεσης. Δεν είχε να κάνει με τον Άρη. Για τον Άρη είχαμε μία συνάντηση στο Χονγκ Κονγκ για τις ακαδημίες. Να γίνει ανταλλαγή παικτών, να έρθουν σπόνσορες. Όσον αφορά τα επιχειρηματικά, κλείσαμε καλά συμφωνίες. Όσο εγώ πηγαίνω καλά, αυτό ακουμπάει και τον Άρη".

Για το γήπεδο και τα πλάνα του: "Είχε γίνει μία επαφή με τον κ. Βασιλειάδη, να βγουν κάποια λεφτά, αλλά δεν είχαμε άδεια. Το γραφείο δουλεύει για μία μελέτη, να σκεπαστεί όλο το γήπεδο και να γίνουν κι άλλοι χώροι. Να αξιοποιηθούν κάποιοι χώροι. Σε δύο μήνες θα υπάρχει το πλάνο. Ξέρω το κοστολόγιο και είναι μεγάλο, δεν αντέχω μόνος να το κάνω. Ψάχνω συμπαίκτες πάνω σε αυτό, είτε με σπόνσορες, είτε το οτιδήποτε. Τα χρήματα είναι πολλά. Όταν θα είμαι έτοιμος θα το πω. Ενδεχομένως να σκεπαστεί πρώτα η θύρα 2 και μετά οι υπόλοιπες κερκίδες. Μακάρι να είχαμε όλα τα χρήματα από την αρχή".

Για τις σχέσεις του με τον Ερασιτέχνη: "Δ εν θα έλεγα ότι έχουμε κακές σχέσεις. Ο κ. Αλεξανδρίδης βοηθάει πάρα πολύ. Κι αυτοί οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους προβλήματα, να λύσουν θέματα από παλιά. Πολύ καλή σχέση έχουμε, μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Θεωρώ πως η στελέχωση της ΠΑΕ είναι επαρκής".

Για την “μαύρη λίστα” από την ομάδα: "Κατ΄αρχάς, κανένας από αυτούς που έπαιξαν δεν προπονείται μόνος. Όλοι είναι επαγγελματίες και από τη στιγμή που πληρώνονται πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν. Αυτό έγινε κυρίως για κάποιους μετά το Κύπελλο. Δεν ξέραμε πως θα είχαμε τραυματισμούς. Έτυχαν κάποια πράγματα που δεν περιμέναμε. Πήραμε 18 παίκτες, ήμασταν 26, 50 έπρεπε να έχω; Εγιναν οι τραυματισμοί και είδαμε πως έπρεπε να παίξουν. Εγώ θα έπαιζα; Μπήκαν Βαλεριάνος και Ιντζόγλου και μπράβο τους. Τον Βαλεριάνο τον έβριζαν με την Λαμία από το πρώτο λεπτό. Ο Γιουνές έχασε δύο πέναλτι τον έβριζαν. Τα παιδιά έκαναν αυτό που όφειλαν και μπράβο τους".

Για την διαιτησία: "Εχω επιλέξει από την αρχή του πρωταθλήματος να μην ασχολούμαι από την διαιτησία. Μερικές φορές είμαι πιο οπαδός, από τους οπαδούς. Βλέπω τι γίνεται. Και στον Πανιώνιο δεν μας έδωσα και προχτές. Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι εσκεμμένα. Θα τύχει να κάνουν κάποια λάθη. Αμα συνεχιστεί όμως πάει να πει πως γίνεται κάτι άλλο. Δεν θέλω να πω περισσότερα".

Για τον Άγγελο Χαριστέα: "Έχω σκεφτεί να του δώσω και άλλο ρόλο, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο. Είναι θετικός και χάρηκε. Το επόμενο διάστημα θα γίνει ραντεβού, γιατί θέλω να τον αξιοποιήσω και χάρηκε πολύ γι αυτό. Θα είναι πολύ χρήσιμος για τον σύλλογο".

Για την επόμενη χρονιά: "Πριν τρία χρόνια, λέγαμε τα ίδια. Μία η Μαρούπα, μία η εκκαθάριση, μία το Ρύσιο. Και Ευρώπη θα βγούμε και Ευρώπη θα παίξουμε!"

Για την ενίσχυση, σε ποιες θέσεις θα γίνει: "Στη θέση του Γκάμα, στόπερ και δεξί μπακ. Ο εξτρέμ παίζει και φορ. Οι δύο έχουν κλείσει, το δεξί μπακ συζητάμε τώρα και τις επόμενες μέρες θα έχει τελειώσει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ